Skocz do zawartości
slavok

Kupno Siemens'a Scenic S

Rekomendowane odpowiedzi

witam, potrzebuje zaopatrzyć się w kompa do 500 zetów no i wynalazłem:

http://www.allegro.pl/item160051239_siemen..._gwarancja.html

takie cudo – chyba dobre… tylko, że chciałbym do tego wrzucić nagrywarę Cd-rw ale jak widać ów sprzęt jest w dziwacznej obudowie i pojęcia nie mam czy idzie tam wsadzić napęd zwykłych rozmiarów… może ktoś miał do czynienia z takimi wynalazkami…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tego wciśniesz tylko napędy laptopowe. A to moze cię kosztować więcej niż cały komputer.

no to odpada na wejściu jak tak sprawa wygląda...

a moze by della?http://www.allegro.pl/item157552005__dell_...20_poznan_.htmlciche, wydajne, co prawda mniejszy dysk ale do biurowej pracy jak znalazl, no i normlny naped wejdzie :]

dobra myśl z tym dellem :)

S. 754 to proc ~100zł, mobo z grafą ~120zł, ram 256Mb to ~60zł, napędy ~100zł, buda + zasiłka ~100zł czyli ~480złTakie P4 2GHz ~80zł, mobo z grafą ~80zł i reszta to samo czyli~420zł.

no tak tylko, że nie mam czasu i chęci na zamawianie wszystkiego z osobna i składania tego... chyba, że trafie na coś w całości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupiłem tego Della zobaczymy co to będzie :P jak sie nie bedzie dało włożyć napędu, to do gollumetka mam nie daleko :lol: :lol: ;)

do kogo ?:PP

pracowalem na takim dellu przez 4 miechy i mialem normlany naped w tym :P wiem bo sam zmienialem ;) i jezeli nic sie z nim nie dzialo to bedziesz zadowolony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi