slavok Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 witam, potrzebuje zaopatrzyć się w kompa do 500 zetów no i wynalazłem: http://www.allegro.pl/item160051239_siemen..._gwarancja.html takie cudo – chyba dobre… tylko, że chciałbym do tego wrzucić nagrywarę Cd-rw ale jak widać ów sprzęt jest w dziwacznej obudowie i pojęcia nie mam czy idzie tam wsadzić napęd zwykłych rozmiarów… może ktoś miał do czynienia z takimi wynalazkami… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Do tego wciśniesz tylko napędy laptopowe. A to moze cię kosztować więcej niż cały komputer. Raczej próbował bym żłożyć coś na s754 - można już bardzo tanio coś znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 a moze by della? http://www.allegro.pl/item157552005__dell_...20_poznan_.html ciche, wydajne, co prawda mniejszy dysk ale do biurowej pracy jak znalazl, no i normlny naped wejdzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 S. 754 to proc ~100zł, mobo z grafą ~120zł, ram 256Mb to ~60zł, napędy ~100zł, buda + zasiłka ~100zł czyli ~480zł Takie P4 2GHz ~80zł, mobo z grafą ~80zł i reszta to samo czyli ~420zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Do tego wciśniesz tylko napędy laptopowe. A to moze cię kosztować więcej niż cały komputer. no to odpada na wejściu jak tak sprawa wygląda... a moze by della?http://www.allegro.pl/item157552005__dell_...20_poznan_.htmlciche, wydajne, co prawda mniejszy dysk ale do biurowej pracy jak znalazl, no i normlny naped wejdzie :] dobra myśl z tym dellem :) S. 754 to proc ~100zł, mobo z grafą ~120zł, ram 256Mb to ~60zł, napędy ~100zł, buda + zasiłka ~100zł czyli ~480złTakie P4 2GHz ~80zł, mobo z grafą ~80zł i reszta to samo czyli~420zł. no tak tylko, że nie mam czasu i chęci na zamawianie wszystkiego z osobna i składania tego... chyba, że trafie na coś w całości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 kupiłem tego Della zobaczymy co to będzie :P jak sie nie bedzie dało włożyć napędu, to do gollumetka mam nie daleko :lol: :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 kupiłem tego Della zobaczymy co to będzie :P jak sie nie bedzie dało włożyć napędu, to do gollumetka mam nie daleko :lol: :lol: ;) do kogo ?:PP pracowalem na takim dellu przez 4 miechy i mialem normlany naped w tym :P wiem bo sam zmienialem ;) i jezeli nic sie z nim nie dzialo to bedziesz zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...