smocze-forum.nazwa.pl Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam wszystkich, a zarazem zapraszam na nowe forum pod adresem: smocze-forum.nazwa.pl. Rejestrujcie się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 To ja się może wypowiem ;) Forum wygląda fajnie, jest już całkiem nieźle podzielone i zawiera m.in. regulamin ale...: 1) Jest już masę forów o tej tematyce począwszy od PurePC ( ;) ) więc wątpię abyś znalazł sporo stałych bywalców, co najwyżej wśród początkujących i znajomych 2) Co mają smoki do sprzętu komputerowego?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Śmiechu warte. Czy wy ludzie nie czytacie innych tematów na tym konkretnym forum ? ? ? Może wtedy ktoś by wyciągnął jakieś konstruktywne wnioski... jak na razie to znowu to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Forum jak każde inne nic szczególnego. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 No i właśnie dlatego nie ma sensu takich zakładać - znajdź sobie jakiś temat co cię interesuje i nie ma zbyt wielu stron/for o nim w Polsce. Ja jakoś znalazłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 No i właśnie dlatego nie ma sensu takich zakładać - znajdź sobie jakiś temat co cię interesuje i nie ma zbyt wielu stron/for o nim w Polsce. Ja jakoś znalazłem ;) I to się chwali. Nie wiem dlaczego jeszcze nie ma odpowiedzi ze strony założyciela tematu, pewnie go umotywowaliśmy i pracuje nad nowym projektem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Oby :D Ja zakładałem stronę i forum dosyć chaotycznie, o tak wpadłem na pomysł i zacząłem robić choć przez pierwszy miech było niesamowicie biednie :D Takie projekty mimo to mają szansę powodzenia (choć nie w temacie kompów - za duża konkurencja ;)) ale trzeba się bardzo postarać ;) @smocze-forum - czy zamierzasz zrobić coś nowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Mnie się podoba kolorystyka, bardzo ładna :) no ale za dużo już takich stronek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniocek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jestem właścicielem tego forum.Ale nie martwcie się nazwę będę zmieniał ;] A co do całego forum to sie zdziwicie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 nie widzicie że to spamer? :) założył konto, zareklamował i poszedł... :). Swoja drogą, zmarnowane 2 tygodnie pracy :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 nazwa zupełnie nie oddaje tematyki forum. Co do reszty to juz sie wypowiadałem nie raz, nie mam zamiaru pisac tego ponownie. Żenada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 A co do całego forum to sie zdziwicie :PJa się już zdziwiłem - jakim dysmózgim betonem trzeba być, żeby zakładać forum o wyssanej z anusa smoczej nazwie, umieszczać tam amatorskie kalki z kilku wielkich portali komputerowych, zagonić wszystkich kolegów z klasy, żeby robili sztuczny tłum i łudzić się, że powstanie zauważalna konkurencja dla czegokolwiek? Żądza władzy jest wśród młodzieży niepohamowana :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Ja się już zdziwiłem - jakim dysmózgim betonem trzeba być, żeby zakładać forum o wyssanej z anusa smoczej nazwie, umieszczać tam amatorskie kalki z kilku wielkich portali komputerowych, zagonić wszystkich kolegów z klasy, żeby robili sztuczny tłum i łudzić się, że powstanie zauważalna konkurencja dla czegokolwiek? Żądza władzy jest wśród młodzieży niepohamowana :> Racja. Ale coś z nazwą się już zmieniło... Teraz jest już www.pccenter.nazwa.pl nieźle... Ale logo pozostało 'smoczawe', a może 'smoczkowate'. Tak na deser: [sob 8:54] DRaGoN: KatonPoland, jest to po prostu plagiator zrzyna z innych for komputerowych [sob 9:28] KatonPoland: jakich? [Nie 7:57] KatonPoland: CIezko widze to forum ;( [Nie 12:20] Kolo19: so do I Edytowane 7 Lutego 2007 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 z tym deserem to niezły lol goście nawet nie wie za co się bierze. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...