Skocz do zawartości
smocze-forum.nazwa.pl

Zapraszam Wszystkich Na Nowe Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

To ja się może wypowiem ;)

Forum wygląda fajnie, jest już całkiem nieźle podzielone i zawiera m.in. regulamin ale...:

1) Jest już masę forów o tej tematyce począwszy od PurePC ( ;) ) więc wątpię abyś znalazł sporo stałych bywalców, co najwyżej wśród początkujących i znajomych

2) Co mają smoki do sprzętu komputerowego?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

No i właśnie dlatego nie ma sensu takich zakładać - znajdź sobie jakiś temat co cię interesuje i nie ma zbyt wielu stron/for o nim w Polsce. Ja jakoś znalazłem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i właśnie dlatego nie ma sensu takich zakładać - znajdź sobie jakiś temat co cię interesuje i nie ma zbyt wielu stron/for o nim w Polsce. Ja jakoś znalazłem ;)

I to się chwali. Nie wiem dlaczego jeszcze nie ma odpowiedzi ze strony założyciela tematu, pewnie go umotywowaliśmy i pracuje nad nowym projektem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Oby :D Ja zakładałem stronę i forum dosyć chaotycznie, o tak wpadłem na pomysł i zacząłem robić choć przez pierwszy miech było niesamowicie biednie :D

Takie projekty mimo to mają szansę powodzenia (choć nie w temacie kompów - za duża konkurencja ;)) ale trzeba się bardzo postarać ;)

@smocze-forum - czy zamierzasz zrobić coś nowego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do całego forum to sie zdziwicie :P

Ja się już zdziwiłem - jakim dysmózgim betonem trzeba być, żeby zakładać forum o wyssanej z anusa smoczej nazwie, umieszczać tam amatorskie kalki z kilku wielkich portali komputerowych, zagonić wszystkich kolegów z klasy, żeby robili sztuczny tłum i łudzić się, że powstanie zauważalna konkurencja dla czegokolwiek?

Żądza władzy jest wśród młodzieży niepohamowana :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się już zdziwiłem - jakim dysmózgim betonem trzeba być, żeby zakładać forum o wyssanej z anusa smoczej nazwie, umieszczać tam amatorskie kalki z kilku wielkich portali komputerowych, zagonić wszystkich kolegów z klasy, żeby robili sztuczny tłum i łudzić się, że powstanie zauważalna konkurencja dla czegokolwiek?

Żądza władzy jest wśród młodzieży niepohamowana :>

Racja. Ale coś z nazwą się już zmieniło... Teraz jest już www.pccenter.nazwa.pl nieźle... Ale logo pozostało 'smoczawe', a może 'smoczkowate'.

Tak na deser:

[sob 8:54] DRaGoN: KatonPoland, jest to po prostu plagiator zrzyna z innych for komputerowych

[sob 9:28] KatonPoland: jakich?

[Nie 7:57] KatonPoland: CIezko widze to forum ;(

[Nie 12:20] Kolo19: so do I

Edytowane przez Prog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi