ilonek-71 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Proszę pilnie o pomoc! Kupiłam wczoraj to cudo i walczę z wiatrakami. Miał być Linux, nie ma nic.....nawet nie mogę wrzucić xp....juz przestawiałam Bios nawet...... Help mi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A cos konkretniej?? Czemu nie mozesz zainstalowac?? Jakies komunikaty, bledy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilonek-71 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A cos konkretniej?? Czemu nie mozesz zainstalowac?? Jakies komunikaty, bledy?? Właśnie, czemu? Wrzuciwszy płytkę z XP instaluje ją do pewnego momentu, później komunikat na niebieskim tle o stanie krytycznym......... przy 98 ustawiam partycje, sformatować jej sie nie da, więc nie wrzucę programu. W Biosie ustawiłam,by komputer odpalić z płytki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 W takim razie sprawa nadaje się do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Uwalony HDD?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Najprawdopodobniej. Też tak mi się wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) ja stawiam na ram, jak zawsze w tym samym momencie sie wywala instalator to na 100% ram, jak losowo to bardziej hdd.... albo tez ram tylko problem jest z niestabilnym napieciem na kosci. Edytowane 29 Stycznia 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 dysk jest na sata czy ata ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 dysk jest na sata czy ata ? jak wywalilo krytyka to jest to kwestia nieistotna czy ata czy sata. Podczas instalacji windowsa na dysku sata pojawia sie komunikat o niemoznosci zlokalizowania dysku a nie fatal error. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Nic nie uwalone. Wystarczy użyć opcji szukaj, dokładnie identyczny problem był już przerabiany, było podane rozwiązanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Nic nie uwalone. Wystarczy użyć opcji szukaj, dokładnie identyczny problem był już przerabiany, było podane rozwiązanie...Nie wysiliłeś się dając ową odpowiedź... Swoją drogą - tego typu postowanie poinno być karane! Podaj koledze forumowiczowi choć link do rozwiązania problemu skoro był con opisany na purepc. Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Nie wysiliłeś się dając ową odpowiedź... Swoją drogą - tego typu postowanie poinno być karane! Podaj koledze forumowiczowi choć link do rozwiązania problemu skoro był con opisany na purepc. Pozdrawiam Poznaniak ooo - zgadzam sie w całej rozciągłości :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giker_MIKE Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Ostatnio kupilem tego lapa i mialem podobna sytuacje, choc mialem zainstalowanego linusia. przy instalacji windy wyskakiwal blad. Winda poprostu ciezko radzi sobie z usuwaniem linuxowych partycji, tak wiec wrzucilem sobie botowalna plytke z programem do partycionowania dyskow i usunolem wszystkie istniejace partycje zostawiajac pusty dysk. wsadzilem plytke z winda i podczas instalacji zrobilem sobie nowe partycje. winda zainstalowala sie od strzalu. inny sposob to wrzucenie instalki linuxa i za pomoca deamona partycji usuniecie wszystkich z dysku + restart kompa z plytka windy. to >MUSI< zadzialac :> ps1: jestem od niedawna na tym forum wiec pewnie moja podpowiedz juz bedzie nieaktualna ale moze komus sie przyda ps2: pozdrawiam tych informatykow od uszkodzonego hdd,ram'u i servisowania... hehe ale jestem wredniak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...