Gość Kaaban Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 A dopiero co mówiłeś "na co komu gwarancja" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 A dopiero co mówiłeś "na co komu gwarancja"On ma w podpisie redakcja, my nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) A dopiero co mówiłeś "na co komu gwarancja" :P A nawet jak jej nie bedzie to co :) ? Poplacze sie ;) ? Skoro bylaby taka mozliwosc to mozna skorzystac i tyle. W podpisie moglbym miec nawet "poczatkujacy noob", malo mnie interesuje co tam jest Edytowane 30 Grudnia 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nieużywane zanika [; Szukaj a może dostaniesz coś lepszego z lepszym oc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Hm dziwna sytuacja. Grafy trochę szkoda w sumie ;) BTW To, że jest w "redakcji" wcale nie oznacza, że nie dostanie np. bana na forum jak coś przeskrobie :wink: redaktor też człowiek... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Karta poszła jakiś czas temu na gwarancje. Dziś miałem telefon, ze nie da się jej naprawić. Poszedłem do sklepu i jako iz nie mieli nic ciekawego na stanie dostałem zwrot kasy 249PLN. Definitywny koniec przygody z abitem Edytowane 11 Lutego 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Dziś miałem telefon, ze nie da się jej naprawić.Widocznie maja zbyt mało azjatyckich pracowników, bo oni wszystko naprawiają (poważnie mówie) lub coś przelutowują - np NB :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Widocznie maja zbyt mało azjatyckich pracowników, bo oni wszystko naprawiają (poważnie mówie) lub coś przelutowują - np NB :DAlbo było to nieopłacalne przy takiej karcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...