glock18 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jakie pamięci(2x1gb) polecicie do płyty Asus P5B Deluxe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael88 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jakie pamięci(2x1gb) polecicie do płyty Asus P5B Deluxe? Najlepiej cos na Micronie D9GMH. W sklepie ciezko cos kupic. Moge polecic użytkownika bazi on sprowadza z usa fajne kosci sam brałem u niego i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Za 1000 zł kupić coś dobrego w PL jest dość trudno. Zagadaj do Sokera. Sprowadza części z USA na zamówienie i nie bierze dużo za to. Kupiłem od niego ramy i procka z podpisu. Edytowane 30 Stycznia 2007 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 W Polsce OCZ PC800 2*1024MB PLATINUM REV.2 CL4 Fajne pamiatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glock18 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Raczej zrezygnuje z "Asus P5B Deluxe" i wezmę "Asus P5w64 Ws Pro" lub "Abit Aw9d Max" ewentualnie "Asus P5n32-e". W takim razie czy dalej brać kości na "Micron D9GMH"? Czy może "OCZ PC800 PLATINUM" lub cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Skończ z tymi cudzysłowami :mur: . Ja wybrałem Asusa P5B Deluxe ze względu na dostępność we Wrocławiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glock18 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Ja wybrałem Asusa P5B Deluxe ze względu na dostępność we Wrocławiu.Ja jednak zdecydowałem się na 99% na Asus P5w64 Ws Pro. 1. Czy opłaca mi się brać do takiej płyty jakieś lepsze pamięci? 2. Czy na chipsecie 975 wydajnnosc będzie lepsza gdy pamieći bedą działać synchronicznie czy może asynchronicznie z FSB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 1. Czy opłaca mi się brać do takiej płyty jakieś lepsze pamięci?A dlaczego ma się nie opłacać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glock18 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 A dlaczego ma się nie opłacać??Własnie nie wiem czy jest sens brac jakies drogie pamięci, na tej płycie to pewnie zrobię max. fsb 450mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Pamieci i tak na mnoznik wrzucisz, czyli beda asynchro - wydajniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glock18 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Pamieci i tak na mnoznik wrzucisz, czyli beda asynchro - wydajniejJak duża będzie różnica w wydajności? Prosiłbym o jakiś link do testów porównujących wydajność pamięci działających synchronicznie i asynchronicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...