kziel1 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Mój monitor to philips 107t5. Mam maly problem. Kabel łączący monitor z komputerem ma dziwne przełamanie i monitor odtwarza barwy w zależności od ustawienia tego kabla względem komputera (żeby mieć opdowiednią proporcje barw a nie zielone albo czerwone, muszę jakoś nim poprzekręcać w różne strony). Kabel jest bezpośrednio połączony z monitorem (nie moge go wyjąć) Czy da sie jakos to wymienic?? Jest jakaś szansa na uratowanie mego monitora?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Mój monitor to philips 107t5. Mam maly problem. Kabel łączący monitor z komputerem ma dziwne przełamanie i monitor odtwarza barwy w zależności od ustawienia tego kabla względem komputera (żeby mieć opdowiednią proporcje barw a nie zielone albo czerwone, muszę jakoś nim poprzekręcać w różne strony). Kabel jest bezpośrednio połączony z monitorem (nie moge go wyjąć) Czy da sie jakos to wymienic?? Jest jakaś szansa na uratowanie mego monitora??Tak - kabel trzeba wylutować i wymienić na nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 A ile taki kabel kosztuje i gdzie go mozna nabyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Mam taki sam problem rozwalil sie zaraz na wyjsciu, narazie mysle nad kupnem przedluzacza i z niego wziac ta koncowke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...