BLANTMEN Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam, jeśli w złym miejscu piszę to proszę o przeniesienie. Problem jest taki. Mam bazę danych. Potrzebuję wydrukować diagram, w jaki sposób tabele łączą się ze sobą. Baza nie jest moja, tak że nie mam pojęcia jak to tam wygląda. Jest może jakiś program, który może wykonać taki diagram ? Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Wręcz idealny do tego celu będzie MicroOLAP Database Designer for MySQL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Problem w tym, że program otwiera tylko pliki z rozszerzeniem *.mdd a ja posiadam z rozszerzeniem *.sql :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 DBDesigner ma opcje Reverse Engineering'u bazy, wiec mozesz wykonac sql'a na lokalnej bazie i DBDesignerem stworzyc z niej diagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Problem w tym, że program otwiera tylko pliki z rozszerzeniem *.mdd a ja posiadam z rozszerzeniem *.sql :PEwentualnie Sybase Power Designer, tam również jest reverse engineering, ale to kosztowne oprogramowanie i nie wiem czy mają jakieś triale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...