virtuomaniak Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam Może mi ktoś pomóc? :( Mam taki problem że pozmieniały mi się literki partycji :/ Mam 2 dyski WD i Segate (ATA) WD jest Master i są partycje C (windows) D ; Segate E Coś mi się namieszało i pozminiały się jakimś cudem partycje Teraz jest tak: Na dysku WD zamiast partycji D jest teraz C ; Zamiast C jest E, a na Segate zamiast E jest D Może mi ktoś powiedzieć jak to zmienić bez usuwania danych? (winows może być usunięty) Pomoże mi ktoś :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 witam zmiana "literki" partycji nie powoduje usuniecia danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 No tak, tylko powiedz mi jak. Bo w zarządzaniu komputera nie mogę zminić, gdyż jak była partcja D zmieniłą się na C dostałą miano "systemowy" i mam napisane że woluminu systemowego nie mogę zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Nie wiem co tam narobiles ale zmiana litery dysku systemowego na istniejącym systemem prawdopodobnie skonczy sie padem systemu. Jesli zainstalujesz nowy to powinien on widziec we wlasciwej kolejnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 w Partition Magic mozna zmieniac literki la poszczegolnych partycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...