Hikari Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Hej, Czy komus udalo sie odpalic MBM5 na Viscie? Mam x64 i niestety nie moge tego uruchomic (instaluje sie ok, ale przy odpalaniu sypie bledami). Co mozecie polecic zamiast MBM (zdaje sie, ze program nie jest juz rozwijany)? Z gory dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 SPEEDFAN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hikari Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 no prawie :) Speedfan probuje zainstaowac swoj sterownik, ktory nie ma certyfikatu, a z kolei to oznacza, ze Vista go nie zaakceptuje > lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Próbowałeś odpalić w trybie zgodności, oraz jako administrator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Próbowałeś odpalić w trybie zgodności, oraz jako administrator?ja tak próbowałem zrobić - nie działa poprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 A jaka wersja speedfana? Bo mi 4.31 pomyka po Vistą :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 A jaka wersja speedfana? Bo mi 4.31 pomyka po Vistą :blink:no wlasnie wersja 4.31 nie dziala na 64-bitowej Viście Później spróbuje jeszcze raz - może sie uda. Pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Aj sorry, nie dopatrzyłem, że 64bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Co mozecie polecic zamiast MBM (zdaje sie, ze program nie jest juz rozwijany)?everest, nawet ma wtyczke do Sidebar ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja mam problem bo u mnie żadnym programem nie mogę odczytać temperatur, jakby czujniki nie były rozpoznane, ale chyba to wina sterów do chipsetu? jak sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hikari Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Sprobuj Everesta - do tej porty to jedyny program, ktory dziala. Co do wtyczki to mam nadzieje, ze szybko bedzie jakis update, bo ta obecna wersja wyglada paskudnie (ale dziala!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Masz główny temat o Viście przyklejony na górze. Nie widzę potrzeby zakładania nowego tematu za każdym razem, gdy coś ci nie działa w Viście. Poza tym gdybyś choć zajrzał do tamtego wątku, to wiedział byś, że jest już nowy SpeedFan, który działa pod Vistą x64 (sam używam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...