Skocz do zawartości
lores

Jaki Zestaw Do Analog Devices Ad1988b?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym kupić dość porządne głośniki do komputera. Służyłyby do słuchania muzyki (relatywnie dużo), trochę do filmów i gier. Mam zintegrowaną dźwiękówkę Analog Devices AD1988B (taką, jak w P5B Deluxe Wi-Fi AP) - nie mam pojęcia, na jakim poziomie, przy dobrych głośnikach (teraz mam zero absolutne, więc nie mogę sprawdzić ;/ ), by ona grała...

Myślałem nad, wg mnie, bardzo porządnym (jak do kompa...) zestawem Genius Home Theater i, ewentualnie, dodatkową dźwiękówką, jednak audiofilem nie jestem i zastanawiam się, czy nie starczyłaby zintegrowana (która, podobno, nie jest jeszcze aż tak beznadziejna) i ten zestaw lub, jeśli bardzo by był niewykorzystywany (Home Theater), głośniki pokroju takich http://www.adapter.pl/eshop/view_product.php?product=13454 Geniusów...

Co doradzilibyście?

Zestawy 7.1 raczej mnie nie interesują, do 2.1 nie ograniczać bym sie rowniez wolal...

Bardzo proszę o poradę ;) .

PS: Maksymalnie 600 zł, preferowane ze dwa razy mniej (melomanem, jak już pisałem, nie jestem ;) ).

Edytowane przez lores

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi