demisen Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 No to dzwonimy ! http://www.voipdiscount.com/en/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zapewne dzwonisz 1 minutę i cię rozłącza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Teraz to nic nie ma za darmo. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ale zawsze to i ta minuta ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) pogadałem chyba ze 3 minuty i kazali zapłacić ! ;] na stronie jest napisane, że max 300 minut tygodniowo "free*- Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit " to gorsze niż 1 minuta ;] pozdro Edytowane 2 Lutego 2007 przez komoornik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 a jak to zadzwonic? :| musze swoj nr domowy podawac? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 domowy i docelowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 pogadałem chyba ze 3 minuty i kazali zapłacić ! ;] na stronie jest napisane, że max 300 minut tygodniowo "free*- Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit " to gorsze niż 1 minuta ;] pozdro jesli zasilisz konto za €10+19%VAT to wtedy bedziesz dzwonic za free bez zadnych limitow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 jesli zasilisz konto za €10+19%VAT to wtedy bedziesz dzwonic za free bez zadnych limitow :wink: ja mam konto w internetcalls, czyli stajnia betamaxu z brameczką i faktycznie tak jest, że się dzwoni po zasileniu konta przez okres freedays te 120 dni za darmo z stacjonarnymi i 0,167€/min z vat na komórki, po tym okresie jeśli coś zostało to kasa przechodzi na płatne rozmowy ze stacjonarnym 0,012€/min z vat, komórki za tyle samo. Jak się kończy kasa to znowu zasila się konto i znów mamy freedays. Polecam opłacenie konta przez paypala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 hmmm sciagnalem program i chyba nie musze podawac swojego numeru domowego, bo o to nie prosza... aha i czy te 300 minut tygodniowo do polski to w pelni za darmo? ;) bo dziwne by to bylo ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Sprawdzone ;) Po 3 min rozłacza :D Działa na zasadzie połaczania jednej stacjonarki z druga. Oba dzwonia równocześnie :D Ciekawe dosyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 hmmm sciagnalem program i chyba nie musze podawac swojego numeru domowego, bo o to nie prosza... aha i czy te 300 minut tygodniowo do polski to w pelni za darmo? ;) bo dziwne by to bylo ^^ trzeba mieć konto żeby skorzystać z z tych ofert, niestety to ograniczenie operatora, polega na maksymalnym tygodniowym wykorzystaniu minut z doładowania za free, zresztą wszystko jest jasno napisane w stopce danej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Nie trzeba wpłacać 10 euro + Vat! Wystarczy kupić na allegro doładowanie Betamax za jakieś 26zł i cieszyć się rozmowami na stacjonarne za free przez 120 dni ( limit - 300 minut tygodniowo ) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 dokladnie, tak lepiej sie oplaca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zakupiłem dzisiaj doładowanie Betamax na allegro. I pojawił się problem. Mam konto doładowane kwotą 5 euro, ale wyświetla mi komunikat "Your freedays have expired" i za każdą minutę rozmowy z numerem stacjonarnym w Polsce pobiera mi opłatę 1 euro cent. Co można z tym zrobić? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Mi to pachnie wałkiem, ale zaraz sprawdze jak to wygląda zanim wyciągnę pochopne wnioski. Edit: Nie wierzyłem, spoko doładowania, nawet bardziej opłacalne jeśli ktoś dzwoni tylko na stacjonarne to w sumie za 10 euro po dwa doładowania ma 240 dni a nie w przypadku jednego doładowania 120 dni. A czy dobrze wpisałeś kod vouchera, być może są jakieś lewe albo ktoś umie je wygenerować bo nic innego na chwilę obecną mi nie przychodzi do głowy Edytowane 9 Lutego 2007 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Koleś sam doładował mi konto. Narazie dowiedziałem się że pozamną jest jeszcze jedna osoba która kupiła na tej samej aukcji i też ma taki problem. chyba jakiś fake ;/ pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Kiedys uzywałem tej stronki ;F http://www.jajah.com/ :D Dziala na tej samej zasadzie, tzn łaczy 2 numery ze soba ;) Limit tez chyba 3 minuty ;P jakos tak to bylo. Ale jest sposób na to xD Sam do tego doszedlem ;] Tylko nie wiem czy moge tu o tym npaisac hehe :P niechce %% [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...