Skocz do zawartości
demisen

Darmowe Rozmowy Na Stacjonarne !

Rekomendowane odpowiedzi

pogadałem chyba ze 3 minuty i kazali zapłacić ! ;]

na stronie jest napisane, że max 300 minut tygodniowo

"free*- Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit "

to gorsze niż 1 minuta ;]

pozdro

Edytowane przez komoornik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pogadałem chyba ze 3 minuty i kazali zapłacić ! ;]

na stronie jest napisane, że max 300 minut tygodniowo

"free*- Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit "

to gorsze niż 1 minuta ;]

pozdro

jesli zasilisz konto za €10+19%VAT to wtedy bedziesz dzwonic za free bez zadnych limitow :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli zasilisz konto za €10+19%VAT to wtedy bedziesz dzwonic za free bez zadnych limitow :wink:

ja mam konto w internetcalls, czyli stajnia betamaxu z brameczką i faktycznie tak jest, że się dzwoni po zasileniu konta przez okres freedays te 120 dni za darmo z stacjonarnymi i 0,167€/min z vat na komórki, po tym okresie jeśli coś zostało to kasa przechodzi na płatne rozmowy ze stacjonarnym 0,012€/min z vat, komórki za tyle samo. Jak się kończy kasa to znowu zasila się konto i znów mamy freedays. Polecam opłacenie konta przez paypala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm sciagnalem program i chyba nie musze podawac swojego numeru domowego, bo o to nie prosza...

aha i czy te 300 minut tygodniowo do polski to w pelni za darmo? ;)

bo dziwne by to bylo ^^

trzeba mieć konto żeby skorzystać z z tych ofert, niestety to ograniczenie operatora, polega na maksymalnym tygodniowym wykorzystaniu minut z doładowania za free, zresztą wszystko jest jasno napisane w stopce danej firmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem dzisiaj doładowanie Betamax na allegro.

I pojawił się problem.

Mam konto doładowane kwotą 5 euro, ale wyświetla mi komunikat "Your freedays have expired" i za każdą minutę rozmowy z numerem stacjonarnym w Polsce pobiera mi opłatę 1 euro cent.

Co można z tym zrobić?

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi to pachnie wałkiem, ale zaraz sprawdze jak to wygląda zanim wyciągnę pochopne wnioski.

Edit:

Nie wierzyłem, spoko doładowania, nawet bardziej opłacalne jeśli ktoś dzwoni tylko na stacjonarne to w sumie za 10 euro po dwa doładowania ma 240 dni a nie w przypadku jednego doładowania 120 dni.

A czy dobrze wpisałeś kod vouchera, być może są jakieś lewe albo ktoś umie je wygenerować bo nic innego na chwilę obecną mi nie przychodzi do głowy

Edytowane przez thermalfake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys uzywałem tej stronki ;F

http://www.jajah.com/ :D Dziala na tej samej zasadzie, tzn łaczy 2 numery ze soba ;) Limit tez chyba 3 minuty ;P jakos tak to bylo. Ale jest sposób na to xD Sam do tego doszedlem ;] Tylko nie wiem czy moge tu o tym npaisac hehe :P niechce %% [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi