Pulsar Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Przy próbie instalacji Windows 2000 Server na dysku USB system pokazuje niebieski ekran z błędem "Inaccessible Boot Device": http://www.motherboard.windowsreinstall.co...naccessible.gif Czy ktoś wie jak się tego pozbyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 moze brak uprawnien do zapisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 moze brak uprawnien do zapisu? Uprawnienia są. Raczej system nie rozpoznaje kontrolera USB i trzeba mu załadować sterowniki. Mam płytę z prockiem VIA EDEN 800 MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 miałem taki problem z instalacją XPka na jakimś starym grzmocie - dysk był UDMA100, jednak taśma była jeszcze 40-żyłowa i ni za cholere nie szło, a gdy wrzuciłem jakiegoś 8GB grzmota - zainstalowało się bezproblemowo; ja bym proponował zastosować fixboot'a na tym dysku i spróbować ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...