kaktusr Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Sluchajcie mam problem Nigdzie nie moge "na szybko" dostać drugiego twinmosa 512 wszędzie musze czekac conajmniej tydzien bo nie maja nigdzie na magazynach (allegro odpada) I mam taką opcje że mogę kupić kingstona o takich samych parametrach jak moja. I teraz powstaje pytanie czy moj twinmos+Kinston obie cl.2.5 będą działać dobrze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Czytać umiesz?? edit: o sry ddrki przeczytałem jako drukarka :( Bierz Kingstony nic mi nie powinno być ;] Edytowane 5 Lutego 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 No chyba pytam o RAM wiec w czym masz problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Miałem te twinmosy właśnie. Bezproblemowo chodziły z kingstonami 512 cl2.5 w dualu na asusie. Możesz spokojnie brać kingstony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...