Caminero Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam. Od tygodnia posiadam Radka X1300PRO AGP. Zainstalowalem go na sterach Omega 7.1 pod Win XP SP1. Wczesniej mialem Radka X700, wyczyscilem stery DC, kompa nie formatowalem, a system wykrywa mi go jako Radka 9600XT, podobnie jest z Riva Tunerem FR16. Nie wiem czemu tak sie dzieje. Poza tym RT nie moze mi go podkrecic, nie mam zakladki do oc, dziala mi tylko ATITool 0.26. Moze ktos zna przyczyne tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Format prawdę ci powie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Hmm system mam dosyc swiezy :-P , raczej bym nie chcial go formatowac, moze jest jakas przyczyna tego blednego wykrywania, ktora mozna szybko usunac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Spróbuj zainstalować ATI Tool lub ATI Tray Tools i za ich pomocą zgraj BIOS z karty. Otwórz go później w progsie RaBiT i zobacz czy to faktycznie X1300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Oplacało sie wymieniać X700 na X1300 PRO? Bo według mnie to było bez sensu przesiadać sie z 8- na 4-potokowca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Oplacało sie wymieniać X700 na X1300 PRO? Bo według mnie to było bez sensu przesiadać sie z 8- na 4-potokowcaHeh, też mi się to rzuciło w oczy. Spróbuj wgrać orginalny bios od nowa, przeinstalować stery, jak to nic nie da to zostaje format, a najlepiej jak masz możliwość to wróć do tego x700.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Zobacze moze zmiana sterow cos pomoze, no a jak nie to bedzie format :? A karty sam nie zmienialem, radek X700 mi padl na gwarancji i wymienili mi w proline na tego X1300 PRO, w sumie to sa chyba dosyc podobne karty, wnioskuje po grach i benchmarkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 No nie wiem czy takie podobne, x1300pro to już jest zupełnie inna karta, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Pisałeś, że wykrywa go jako 9600 XT... może to dziwnie zabrzmi, ale otwórz bude i sprawdź co pisze na karcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Karte dokladnie ogladalem przed zamontowaniem w kompie, na 100% jest to Radek X1300 Pro, wersja box. Podejrzewam ze to jest wina XPka, dam znac czy zmiana sterow ewentualnie format pomogly :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...