ptasiaok Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 mysle o geil ultra cl4 dual 800mhz patriol sl cl5 dual 800mhz goodram pro cl5 800mhz ale to na allegro widzialem pare sztuk corsair twinx ocz special ops gamers Z tego testu http://www.frazpc.pl/artykuly/497/Na/kolor...2/OCZ/i/PATRIOT cos mozna obczaic ale czekam na Wasze zdanie a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Lepiej byłoby brać 1x1gb, a w przyszłości dołożyc drugą kość. Z podanych brałbym albo corsair albo ocz. Geile raczej bym odradzał, podobno nie są zbyt podatne na oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiaok Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 tez myślałem ze najpierw 1gb a w przyszlosci drugie ale to moze za rok te drugie 512 bo nie chce wchodzic w koszta z kompem a 2x512 o ile procent wydajniesze by bylo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Bierz OCZ. Jeśli zamierzasz dokupić w przyszłości jeszcze 1GB to bierz 1GB w jednej kości, jeśli nie dokupujesz to 2 x 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHysiek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Nie wiem czy warto polecać OCZ czy Corsaira, z tego co widziałem na zestawieniach to wystepuje po kilka/naście revisionów występujących pod jedną nazwą (kazda na innych chipach). A ostatnie testy Geily widziałem były niezłe (na pimpmypc.pl) Edytowane 7 Lutego 2007 przez KHysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 ja bym wolal za 520zl 2GB Adata 2x1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgadzam się z bryken'em, IMO lepiej dać 450zł na te A-Daty (w agito.pl), które jak na swą cenę dobrze się kręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...