Skocz do zawartości
Heroic

Który Lcd 19" Z Tego Sklepu

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby jednogłośnie wszyscy polecali BenQ FP91GP, to bym nie zadawał tego pytania.

Do 1000 złotych, ma być "do wszystkiego", czyli do pisania sprawozdań, oglądania filmów itp. Nie chcę panoramicznego, bo przeczytałem na forum, że panoramiczne opłaca się od 22".

Link do sklepu:

LINK

Zależy mi na Acrisie, bo mieszkam w Łodzi.

I jeszcze jedno: czy FP91G+ to FP91GP? (na wszelki wypadek się pytam).

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby jednogłośnie wszyscy polecali BenQ FP91GP, to bym nie zadawał tego pytania.

Do 1000 złotych, ma być "do wszystkiego", czyli do pisania sprawozdań, oglądania filmów itp. Nie chcę panoramicznego, bo przeczytałem na forum, że panoramiczne opłaca się od 22".

Link do sklepu:

LINK

Zależy mi na Acrisie, bo mieszkam w Łodzi.

I jeszcze jedno: czy FP91G+ to FP91GP? (na wszelki wypadek się pytam).

Pozdrawiam.

Przeczytałeś na forum że się nie opłaca mniejszej panoramy od 22" ? - ktoś bredził

Prędzej ja mogę powiedzieć że się nie opłaca kupować "dzisiejszej" panoramy 22" ( TN ) bo jest duża i ma matrycę o słabych (w stosunku do wielkości ) kątach. Im większy monitor tym większe wymagania "kątowe". ( weź poprawkę że jestem wybredny jeśli chodzi o sprzęt )

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałeś na forum że się nie opłaca mniejszej panoramy od 22" ? - ktoś bredził

Prędzej ja mogę powiedzieć że się nie opłaca kupować "dzisiejszej" panoramy 22" ( TN ) bo jest duża i ma matrycę o słabych (w stosunku do wielkości ) kątach. Im większy monitor tym większe wymagania "kątowe". ( weź poprawkę że jestem wybredny jeśli chodzi o sprzęt )

IMO nie brać panoramy poniżej 22'' ponieważ będzie za niska i nie brać panoramy >=22'' ponieważ to co powyżej. Wniosek nasówa się jeden.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi