Heroic Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Gdyby jednogłośnie wszyscy polecali BenQ FP91GP, to bym nie zadawał tego pytania. Do 1000 złotych, ma być "do wszystkiego", czyli do pisania sprawozdań, oglądania filmów itp. Nie chcę panoramicznego, bo przeczytałem na forum, że panoramiczne opłaca się od 22". Link do sklepu: LINK Zależy mi na Acrisie, bo mieszkam w Łodzi. I jeszcze jedno: czy FP91G+ to FP91GP? (na wszelki wypadek się pytam). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Gdyby jednogłośnie wszyscy polecali BenQ FP91GP, to bym nie zadawał tego pytania. Do 1000 złotych, ma być "do wszystkiego", czyli do pisania sprawozdań, oglądania filmów itp. Nie chcę panoramicznego, bo przeczytałem na forum, że panoramiczne opłaca się od 22". Link do sklepu: LINK Zależy mi na Acrisie, bo mieszkam w Łodzi. I jeszcze jedno: czy FP91G+ to FP91GP? (na wszelki wypadek się pytam). Pozdrawiam. Przeczytałeś na forum że się nie opłaca mniejszej panoramy od 22" ? - ktoś bredził Prędzej ja mogę powiedzieć że się nie opłaca kupować "dzisiejszej" panoramy 22" ( TN ) bo jest duża i ma matrycę o słabych (w stosunku do wielkości ) kątach. Im większy monitor tym większe wymagania "kątowe". ( weź poprawkę że jestem wybredny jeśli chodzi o sprzęt ) Edytowane 14 Lutego 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Przeczytałeś na forum że się nie opłaca mniejszej panoramy od 22" ? - ktoś bredził Prędzej ja mogę powiedzieć że się nie opłaca kupować "dzisiejszej" panoramy 22" ( TN ) bo jest duża i ma matrycę o słabych (w stosunku do wielkości ) kątach. Im większy monitor tym większe wymagania "kątowe". ( weź poprawkę że jestem wybredny jeśli chodzi o sprzęt ) IMO nie brać panoramy poniżej 22'' ponieważ będzie za niska i nie brać panoramy >=22'' ponieważ to co powyżej. Wniosek nasówa się jeden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroic Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Nie ma co, dzięki za odpowiedź na zadane pytanie. EDIT: Kupiłem FP91GP. Posrałem gacie z wrażenia, jestem happy, bo o to, a nawet mniej mi chodziło:) Edytowane 20 Lutego 2007 przez Heroic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...