Skocz do zawartości
Gość Pioorek

Szukam Lokacji Wytwórni Pasz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Temat troche nietypowy, ale pilnie poszukuje wytwórni pasz z okolic wymienionych w nazwie tematu, gdzies niedaleko Piły. Przeczesalem pol interentu i nie da rady, mam ograniczone informacje na ten temat wiec to jest szukanie igly w stogu siana, nawet nie wiadomo czy w necie jest jakakolwiek wzmianka na temat tej firmy, ale moze ktos mieszka w okolicy i by mogl podac nazwie tej wsi - ktora, przypominam, znajduje sie gdzies kolo Smiłowa, Chodzierzy, najwieksze miasto w tej okolicy to chyba Piła.

PS. Prosze nie smiac sie glosno [;

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest Farmutil w Śmiłowie, jakaś wytwórnia czy tam przetwórnia między Śmiłowem a Kaczorami (taka wioska "Kaczory", żadnych politycznych podtekstów), ale jak się nazywa to nie wiem. Może chociaż nazwę poszukiwanego zarzucisz, a?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jesli powiem, ze poszukuję miejsca w okolicach Warszawy, gdzie jest hurtownia spinek do włosów i tym podobnych gadżetów?

Wiem, wiem... :) Dobra lokalizacja biznesu to połowa sukcesu, a czy znajdą się tacy naiwni, że za friko ją wskażą? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie wiesz i tyle.

Zadnego biznesu nie zakladam, czesto jezdze w okolice Otwocka, Józefowa etc i ktos poprosil mnie, zebym znalazl mu takową hurtownie. Nic wiecej o niej nie wiem, poza tym, ze prawdopodobnie nie jest to oficjalna dzialalnosc, a raczej niezbyt legalny handel towarem z Chin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie wiesz i tyle.

Zadnego biznesu nie zakladam, czesto jezdze w okolice Otwocka, Józefowa etc i ktos poprosil mnie, zebym znalazl mu takową hurtownie. Nic wiecej o niej nie wiem, poza tym, ze prawdopodobnie nie jest to oficjalna dzialalnosc, a raczej niezbyt legalny handel towarem z Chin.

wow moderator z PPC jeździ w okolice mojego miasta, muszę to rozgłośnić :D a hurtowni takowej w mojej okolicy nie uświadczyłem z tego co wiem ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej to nie sa jaja. Naprawde tego szukalem tzn wujek mnie porposil abym mu cos takiego znalazl bo wybiera sie w tamte strony i chcial znac lokalizacje tego miejsca. Ale juz po ptokach :>

Dzieki za pomoc [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow moderator z PPC jeździ w okolice mojego miasta, muszę to rozgłośnić :D a hurtowni takowej w mojej okolicy nie uświadczyłem z tego co wiem ;P

W Otwocku bywam 1-2 razy w tyg.

Jak moge szukac takiej hurtownii? Google potrafie uzywac, ale moze jakies inne metody znacie? Gdzie i kogo popytac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak narazie najlepszym źródłem poszukowian takich rzeczy u mnie jest udanie się do jakiegoś małego sklepu w okolicy w której poszukujesz i zapytać, czasem taka starsza babka za ladą potrafi naprawdę wiele pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi