pietach Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 czyli wychodzi na to że najpierw musisz sprawdzic jaki masz IHS na procku - jeśli boczki masz wypukłe a środek wklęsły to dajesz ten oring i spód "dopasowuje się" do powierzchni IHSa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Teoretycznie mam wypukłe, jechałem IHS-a papierem to właśnie rogi mi się robiły na błysk, a środek został prawie nie tknięty, jednak napewno nie jest on już tak wklęsły jak na początku. Ilę oni zyskali podmieniając oring? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Ilę oni zyskali podmieniając oring?pooglądaj wykresy i tabelki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 I skorzystaj z Google Translate. No chyba, ze angielskiego tez nie umiesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Fajnie dzięki, jakby wielkiem problemem było napisanie w prost jaka jest róznica w wydajności. Z wykresów dla mnie jest to 1 stopień, albo źle patrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Ja nie mam takiego bloczka to tylko pobierznie obejrzałem obrazki - nie wnikałem w szczegóły więc nie wiem jaka jest róznica. Załóż jeden oring i zrób test a potem ten drugi i test i wtedy na 100% będziesz wiedział na którym jest lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...