LooCaS Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Witam. Tak jak w temacie proszę o pomoc w znalezieniu Athlona 1700XP+ z serii JIUHB0251. Może wiecie czy takiego mogę kupić w Wawie lub w necie...na CGK jeszcze nie tak dawno nie było, a na WGK trudno znaleźć OEM...Pozdrawiam Wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 no juz ciezko bedzie... teraz to raczej JIUHB juz z roku 03 sa tylko.. mozesz jeszcze na www.allegro.pl poszukac tej seii co chesz, tam moze byc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Może trochę oftopic- czy ktoś z forumowiczów ma takiego proca? Ja będę miał go w przyszłym tygodniu. Ciekaw jestem, jak się u was kręci. Wiem, wiem- morphling1 wykręcił go na 2.93GHz, ale jak to jest na naszym, polskim podwórku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ludzie!! praktycznie kazdu leicutki Overclocker wyciska z niego na AC 2500+. to to bez problemu pojdzie. Ludzie ciagna juz bardziej extremalnie odrobinke 2800+ i to tez raczej problemu na dobrym AC i wentylacji obudowy nie bedzie problemow, wiec sie kurde nie zastanaiwaj i go bierz!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 tydzien temu, na batorego, wejscie na lewo od stodoly, alejka nie na wprost wejscia ale rownolegla do niej pierwsza z prawej, byly jiuhb za 265, jiucb za 250. mieli duzo. nie wiem dokladnie ktory rok/tydzien, ale napewno jiuhb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ludzie!! praktycznie kazdu leicutki Overclocker wyciska z niego na AC 2500+. to to bez problemu pojdzie. Ludzie ciagna juz bardziej extremalnie odrobinke 2800+ i to tez raczej problemu na dobrym AC i wentylacji obudowy nie bedzie problemow, wiec sie kurde nie zastanaiwaj i go bierz!! I po co ten post??? Wiem jak się kręci JIUHB 0251- pisałem o morphlingu1. Pytanie było skierowane do użytkowników tego proca, a nie do "fahofcuf". A jakbyś dokładnie czytał mojego posta, to byś wiedział, że "...będę miał go w przyszłym tygodniu...". Tak więc rady, że mam się nie zastanawiać, i go brać- możesz sobie wsa... podarować. Przepraszam że się uniosłem, ale jestem zwolennikiem rzeczowych odpowiedzi a nie "porad wynikających ze słyszenia/czytania o czymś". EOD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 to nie bylo slyszenie o czyms, tylko codzienne sledzenie forum po 5godzin dziennie i sa to same, zywe fakty!! nie gniewam sie :D spoczko, tylko mowie :D bo pytasz ile na nich wyciagaja uzytkownicy na tym forum. Spoczko, pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...