Skocz do zawartości
LooCaS

Proszę pomóżcie znaleźć JIUHB w Wawie lub w necie...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Tak jak w temacie proszę o pomoc w znalezieniu Athlona 1700XP+ z serii JIUHB0251. Może wiecie czy takiego mogę kupić w Wawie lub w necie...na CGK jeszcze nie tak dawno nie było, a na WGK trudno znaleźć OEM...Pozdrawiam Wszystkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może trochę oftopic- czy ktoś z forumowiczów ma takiego proca? Ja będę miał go w przyszłym tygodniu. Ciekaw jestem, jak się u was kręci.

Wiem, wiem- morphling1 wykręcił go na 2.93GHz, ale jak to jest na naszym, polskim podwórku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie!! praktycznie kazdu leicutki Overclocker wyciska z niego na AC 2500+. to to bez problemu pojdzie. Ludzie ciagna juz bardziej extremalnie odrobinke 2800+ i to tez raczej problemu na dobrym AC i wentylacji obudowy nie bedzie problemow, wiec sie kurde nie zastanaiwaj i go bierz!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tydzien temu, na batorego, wejscie na lewo od stodoly, alejka nie na wprost wejscia ale rownolegla do niej pierwsza z prawej, byly jiuhb za 265, jiucb za 250. mieli duzo. nie wiem dokladnie ktory rok/tydzien, ale napewno jiuhb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie!! praktycznie kazdu leicutki Overclocker wyciska z niego na AC 2500+. to to bez problemu pojdzie. Ludzie ciagna juz bardziej extremalnie odrobinke 2800+ i to tez raczej problemu na dobrym AC i wentylacji obudowy nie bedzie problemow, wiec sie kurde nie zastanaiwaj i go bierz!!

I po co ten post??? Wiem jak się kręci JIUHB 0251- pisałem o morphlingu1. Pytanie było skierowane do użytkowników tego proca, a nie do "fahofcuf".

A jakbyś dokładnie czytał mojego posta, to byś wiedział, że "...będę miał go w przyszłym tygodniu...". Tak więc rady, że mam się nie zastanawiać, i go brać- możesz sobie wsa... podarować.

Przepraszam że się uniosłem, ale jestem zwolennikiem rzeczowych odpowiedzi a nie "porad wynikających ze słyszenia/czytania o czymś".

EOD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie bylo slyszenie o czyms, tylko codzienne sledzenie forum po 5godzin dziennie i sa to same, zywe fakty!! nie gniewam sie :D spoczko, tylko mowie :D bo pytasz ile na nich wyciagaja uzytkownicy na tym forum. Spoczko, pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...