Mariano7 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Mam taki problem: mam Abit kn9 i x2 3800+ box i moge zamienić proca i mobo na C2D E6300 i Abit AB9 PRO do ilu ewentualnie opłaca się dopłacać??? Oba sprzety są można powiedziec nowe.... Bardzo zależy mi na Waszej szybkiej odpowiedzi Z góry dziekuje za rady i proszę o szybkie odpowiedzi Edytowane 19 Lutego 2007 przez Mariano7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Mam taki problem: mam Abit kn9 i x2 3800+ box i moge zamienić proca i mobo na C2D E6300 i Abit AB9 PRO do ilu ewentualnie opłaca się dopłacać??? Oba sprzety są można powiedziec nowe.... Bardzo zależy mi na Waszej szybkiej odpowiedzi Z góry dziekuje za rady i proszę o szybkie odpowiedzi Poszukaj na ALLEGRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano7 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Zależy mi na zdaniu profesjonalistó temu zwracam się do Was Pozdrawiam czekam na odpowedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 możesz dopłacić tak do 4 stówek, mniej więcej taka jest różnica w cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...