ed00s Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Witam zainstalowalem power xp (takipociety windows) i nie moge kozystac z aparatu canona 610. Systemgo widzi ale nie moge zczytac z niego zdjec bo wyskakuje ze niema sterownikow. na stronie canona piszezewystarczy zainstalowaccanon wiausb driver i powinno dzialac...alenie dziala.. Z tego co wiem na zwyklym xp z sp2 dziala poprawnie. Moze ktos wie gdzie znajde na plytce z win xpte sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 A moze tak zamiat sciagac pirata w którym nie wiadomo co wywalono sam sobie zrobisz taki system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Nie mam wystarczajacej wiedzy, ale cos tam juz dlubie nlite sam sobie, po za tym mam orginalny klucz do xp. Chyba wiem jak rozwiazac problem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...