smagal Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam, ostanio wpadłem na pomysł żeby zbudować coś a'la mój pierwszy komp i mam już wszystko oprócz dźwiękówki jaką była Avance Logic ALS100+ (plus) :) jeśli ktoś posiada takową to bardzo proszę o kontakt :) bardzo mi na niej zależy !! :) Pozdrawiam serdecznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Allegro... czy to takie trudne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Allegro... czy to takie trudne skoro tu proszę o pomoc to znaczy że nigdzie indziej nie znalazłem... tak trudno się domyśleć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Jeśli piszesz pod rząd 2 tematy że szukasz karty której znalezienie na allegro ogranicza sie do wpisania nazwy w wyszukiwarce to raczej trudno (domyśleć sie). No ale teraz już chyba wiesz gdzie jej szukać. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Jeśli piszesz pod rząd 2 tematy że szukasz karty której znalezienie na allegro ogranicza sie do wpisania nazwy w wyszukiwarce to raczej trudno (domyśleć sie). No ale teraz już chyba wiesz gdzie jej szukać. pozdr. nie wiem czemu zrobiły się dwa tematy :) a na allegro ani na żadnych innych bazarkach nie znalazłem takiej karty... czy już wszytko jasne ? :) jesli ktoś ją posiada to proszę o kontakt :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Hej, mam oldschoolowego als 100 ale bez + z instrukcją i nawet chyba jakimś driverem. A tak z ciekawości... co daje ten +? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 plus daje chyba cos takiego jak "3D Panel" w tym smiesznym programiku od tej dźwiękówki ALSrack :) mozesz mi ze dwie fotki przeslac na adres smagalski@wp.pl ?? bo byly rozne troche te ALS100 pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Fotki już poszły. acha karta oczywiście działa(ła) do końca używania kompika. To był też mój pierwszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 ok zgadamy się :) ale nadal poszukuję ALS100+ :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Na allegro masz jedną z + i pare bez, albo ja mam zwidy :) http://www.allegro.pl/search.php?string=Avance+Logic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 wiem wiem :D juz obczaiłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...