Tocki Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam. Co sadzicie o tej obcji ? Polecacie ja wlaczyc czy wylaczyc ? z mojej strony to wygalada to tak : do filmow fajnie jest jak jest On. Przy mp3 strasznie cicho ;/ Co sadzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Mam to w x-fi i używam tylko wtedy kiedy chcę sobie film obejrzeć bez zakłócania spokoju innym domownikom. Moim zdaniem jest to taki "normalizer" działający mniej więcej w ten sposób, że np. szepty pogłaśnia a wybuchy przycisza. w ten sposób możemy słyszeć dość wyraźnie całą ścieżkę dźwiękową filmu bez jej nadmiernej głośności. Przy słuchaniu muzyki mija się to z celem bo tracimy całą dynamikę utworów. przy oglądaniu filmów też bym nie polecał jesli możemy sobie pozwolić na odpowiednie :D podkręcenie volume. Konkludując: jak nie musisz, to nie używaj! ps. czy to nie miało się znaleźć w przyklejonym x-fi (chyba, że inne karty sb też mają cóś takiego...) Edytowane 27 Lutego 2007 przez grey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...