macias84 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Jak w temacie proszę o doradzenie zakupu jakiejś taniej płyty głównej tak do 400z (im tanie tym lepiej) pozwalającej na przyzwoite OC tak około 2,8-3GHz E4300 + Geile 2x1GB 667 cl4 ewentualnie cl5( które lepsze?) siedzę już jakiś czas na tym Antku z podpisu a teraz jakaś kaską wpadła (1500zł) i zamiast roztrwonić to na dziewczynki alkohol i inne studenckie używki pora coś zmienić w kompie :) Póki kasa się nie rozeszła :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Asus P5N-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Tylko że ją ciężko za 400zł złapać A coś bez SLi, które jest mi potrzebne jak świni lizak ;) Pzdr A co sądzicie o tym G-B http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Asu...pelny,id,33687/ albo http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Asu...pelny,id,31137/ szczerze mówiąc to deczko mi zależy na więcej niż jednym złączu PATA A i podobno z tańszych ta jest niezła http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Gig...pelny,id,31016/ ale 1 PATA :angry: Edytowane 1 Marca 2007 przez macias84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Asus P5N-e, imho warto dołożyć te pare złociszy. Jest na allegro aukcja z plyta w cenie 399 ale jakis podejrzany sprzedający, za 430zł dostaniesz ja bezproblemowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) chyba faktycznie masz rację iż to będzie najrozsądniejszy wybór Najwyżej wezmę 2x512 ramu ewentualnie kupię na razie jedną kostkę a jak dozbieram to drugą Dzięki serdeczne P.S. W areście są za 419 :) z Opola daleko nie mam mogę się przejechać pzry okazji do Spirza na piwko zajrzę:))) Edytowane 1 Marca 2007 przez macias84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 ja ją kupiłem w apollo za 410zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 P5N-E SLI byłaby ok. Myślę, że to najrozsądniejszy wybór dla E4300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Też tak myślę. Asus P5N-E SLI jest to b. dobra płyta. Także kupowałem w Apollo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...