Gość Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Z okazji premiery Stalkera postanowilem sobie odswiezyc config z podpisu ;] Caly czas myslalem nad komplecikiem sandiego 3700+ i asusie A8n sli. Niestety dostepnosc tej plyty glownej jest znikoma, a zalezy mi na "taniej" plycie wspierajacej technologie sli. Powoli zaczynam wiec interesowac sie podstawką AM2. Dobra, dosyc biadolenia. Komp do grania w csa, kwota około 600zł na mobo i procka. Co wybrac? 939 czy am2? Jezeli am2 to jakie mobo i cpu? Jezeli nie to czy polowac na tego asusa czy szukac czegos innego? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Ja bym zrobił to inaczej :wink: Mianowicie dołożył 150zł i zakupił p5n-e + pentium D lub p4. Potem hop na c2d :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Ja bym zrobił to inaczej :wink: Mianowicie dołożył 150zł i zakupił p5n-e + pentium D lub p4. Potem hop na c2d :) Takie rozwiazanie nawet nie wchodzi w gre. Nie stac mnie na pozniejsze hop na c2d. W sumie nie stac mnie na ddr2 gbybym dolozyl te 150zł wiecej :lol: Zreszta ten asus ma niestety beznadziejnie ulozone sloty pcx i pci. Edytowane 2 Marca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 A to sli jest wymagane ? Bo jak nie to moznaby am2 x2 3600+ za ok. 340 + mobo abita kn9 za ok. 260. Sli na am2 to chyba tylko dfi infinity jest bezproblemowe i sprawdzone ale to juz 350 w esc.pl kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Właśnie czemu sli?? Bez sli to bistar tforce am2 lub abit kn9 + x2 3800+ A z sli to nie wiem :P Edytowane 2 Marca 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 DFI Infinity NF Ultra II-M2 ok 340 z przesyłką do tego jakiś athlon. Potem trzeba by najwyżej zmodować płyte do wersji sli-m2/g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) hmm za ta kwote to ciezko naprawde bo za 400zl powiedzmy mialbys ale bez sli na 939 biostar nf4 a9a + venice 3k @27000mhz ale brak sli jeden rdzeni za 600zl to tylko am2 z x2 rob jak uwazasz poza tym po co ci sli?? Edytowane 3 Marca 2007 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Wiec prawdopodobnie wybor padnie na tego abita i x2 3600+ Teraz prosze o jakas rade co do kosci pamieci, 2x1gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 2x1gb a daty - 260zł sztuka , 667 mhz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 dokladnie tez bralbym te adaty bo czasem sie fajnie kreca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Potwierdzam. A-Daty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...