SuperGonzo Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 No wiec juz jakis czas temu zmieilem sobie biosa w Radeonie 8500 na 9100 bo moj R firmy powercolor jakos podejrzanie wolno dzilalal 7500 3dmark 2001 po zmianie biosu okolo 8800 ale tu zaczynaly sie problemy Czesto wywalalo go na Tescie Dragothic albo na tym koniu co sie obraca w innych testach bylo ok najsmieszniejsze jest to ze jak ustawie AAx4 i antyizotopowe na maxa detale na Max 32 bitowe tekstury to 3dmark przechodzi Ale to sa pomniejesze klopoty dziewni minie dlaczego zaczyna skakac mi obraz tak jakby odswiezanie bylo bardzoo niskie co moze tego byc tego przyczyna i to dzieje mi sie w wiekszosci gier 3d ale np w harrym poterze 2 tego nie ma a w C&C Generals poprostu sie nie da wytrzymac Counterstrike minimalnie Odswiezanie monitora mam na 75 Hz czasami na 85 Hz Odziwo system i gry dzialaja stabilnie poza wlasnie tym skaczacym obrazem w grach Procek AXP 1700+chodzi mi na 12x136 Vcore 1.5 temp ~35stopni Co Moze byc przytego przyczyna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 trza bylo nie zmieniac :P nie wiem co - moze stery inne zapodaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...