grzesiak Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Witam Mam mały dylemat a zarazem problem. Moglibyście mi doradzić i powiedzieć jaka jest różnica miedzy tymi oto pamięciami: DDR2 2x512MB PC-667 GeIL CL 4 12-4-4 --> http://www.znak.pl/index.php?cid=305&s...ual512667Ge+CL4 lub DDR2 2x512MB PC-800 GeIL CL 5 --> http://www.znak.pl/index.php?cid=305&s...ual512800Ge+CL5 Nie wiem którą z tych dwóch mam kupić, jaka jest zasadnicza różnica między nimi?? Którą pamięc wybrać Z góry dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Value 667MHz CL4 Bez problemu na 2.1/2.2V beda smigac na 800MHz i fabrycznych opoznieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiak Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Podpowiem zę pamiątki będą chodzić na Asusie AM2 socket. Czekam na kolejne propozycje.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Ale jakim asusie? podejrzewam ze m2n-e a on daje tylko 1.95V na memki więc może lepiej jakieś które nie potrzebują jakichś wysokich napięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiak Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Ale jakim asusie? podejrzewam ze m2n-e a on daje tylko 1.95V na memki więc może lepiej jakieś które nie potrzebują jakichś wysokich napięć. No dokładnie myślałem o zakupie tego M2N-E ... lub polecił mi kolega "SU8Z3R0" zebym kupił sobie DFI Infinity nF Ultra II-M2. Uwarzasz ze z M2N-E z Geil'ami nie do końca będą razem współpracowac?? A jeszcze przy okzji jakie byś polecił pamięci do tego M2N-E DDR2 2x512 MB chciałbym :) Edytowane 3 Marca 2007 przez grzesiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Jeśli możesz, to zmień jeszcze płytę, niekoniecznie na DFI. Dobrym modelem jest również Abit KN9. Ma pasywne chłodzenie. A wracając do pamięci, to ciężko o jakieś dobre pracujące przy tak niskim napięciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...