Yearman Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Witam.Tak jak w tytule mam SE K510 i ktory jest moim drugim telefonem.NIe uzywalem go 3 miesiace.Wczoraj chcialem go wlaczyc i sie nie dalo, probowalem wiec go naladowac ale po podlaczeniu ladowarki swieci sie ciagle czerwona dioda przy gornym klawiszu wlaczenia i telefon nie laduje sie(zostawilem go pod ladowarka na cala noc i nic) Ma ktos jakis pomysl albo spotkal sie z podobnym problemem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez2 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Dokładnie wczoraj miałem taki sam problem z Nokią 3510i i również trup :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Moze cos z softem? Sprobuj go przeflaszowac SEUSEM. Moze pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Witam.Tak jak w tytule mam SE K510 i ktory jest moim drugim telefonem.NIe uzywalem go 3 miesiace.Wczoraj chcialem go wlaczyc i sie nie dalo, probowalem wiec go naladowac ale po podlaczeniu ladowarki swieci sie ciagle czerwona dioda przy gornym klawiszu wlaczenia i telefon nie laduje sie(zostawilem go pod ladowarka na cala noc i nic) Ma ktos jakis pomysl albo spotkal sie z podobnym problemem ?Mam identyczne objawy. Poszedł na gwarancję, po tygodniu miałem go odebrać a w serwisie okazało się że dalej to samo. Mineło 5 dni sms że telefon do odbioru. Odebrałm i po ok. 2 tygoniach znowu nie działa. Ponownie poszedł na gwarę i jestem ciekaw co panowie z serwisu teraz zrobią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Miałem identycznie z mojim K510i, wkurzyłem sie strasznie, zostawiłem na noc do łądowaki podłączonego, rano odpalił bez problemu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Mi sie wydaje ze to cos z bateria, ladowarke sprawdzilem na k750 i dziala...poszedl na serwis zobaczymy jak to bedzie.wkurzam sie tylko bo wybieralem miedzy nim a nokia i zaluje ze nie wybralem noki 6070. Edytowane 24 Marca 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) ja obstawiam baterie ten fon ma litowo-polimerowa a im nie sluzy rozladowanie do zera ps. a ja sie ciesze ze nie wybralem gownokii moje poprzednie byly tyle razy w serwisie ze juz po znajomosci mnie tam witali Edytowane 24 Marca 2007 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Mój SE jest do obioru, powiedziano mi że wymienili baterię zobaczymy co tego będzie. @siwy05 a co powiesz na to, bateria naładowana wyłączasz telefon i już nie możesz go włączyć. Bateria się rozładowała po wciśnięciu jednego przycisku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) a skad mam wiedziec niestety nie mam zdolnosci do wrozenia ;) wiem ze se to dosc dziwne fony u mnie czasem zniknie sobie ikona baterii albo zasiegu albo zlapie zwieche przy wysylaniu smsa takie niuanse jak w windowsie zyje wlasnym zyciem a czasem ma mysli samobojcze i pozniej sie juz nie uruchamia Edytowane 30 Marca 2007 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 ja obstawiam baterie ten fon ma litowo-polimerowa a im nie sluzy rozladowanie do zeraNie chodzi o wróżenie tylko o to że niekoniecznie bateria musi się rozładować do zera żeby fon się nie włączył. Pomijając, SE wrócił z serwisu z nową baterią. Mam nadzieję że więcej przygód nie będzie. A najlepsze jest to że za każdym razem wgrywają nowe oprogramowanie, od lutego już czwarte. Skąd oni to biorą, czyżby co 2 tygodnie wychodził nowy soft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Mam nadzieję , że łojciec z nim takich problemów nie bedzie miał , a mówiłem mu weź sobie k750i a będziesz happy. Jak wziołem to cos k510i do ręki to od razu mu powiedziałem , że to gniot, a teraz jeszcze takie códa mają miejsce. Obudowa skrzypi lata ehhh szkoda gadać. Ktoś tam pisał o noki 6070 - epoka kamienia łupanego ;) telefon spoko, ale jakieś 3 lata temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) Mam nadzieję , że łojciec z nim takich problemów nie bedzie miał , a mówiłem mu weź sobie k750i a będziesz happy. Jak wziołem to cos k510i do ręki to od razu mu powiedziałem , że to gniot, a teraz jeszcze takie códa mają miejsce. Obudowa skrzypi lata ehhh szkoda gadać. Ktoś tam pisał o noki 6070 - epoka kamienia łupanego ;) telefon spoko, ale jakieś 3 lata temu. NIe chce bronic noki ale tel. mial byc dla mojej mamy-czyli proste urzadzenie do dzwonienia. Nokia jest od K510i z tego co sie wtedy orientowalem gorsza jedynie jezeli chodzi o aparat i dlatego wybralem k510i i zaluje bo tel. jest w serwisie do tego nie podchodzi mi joy ktory chyba wszystkim sie psuje. edit: Tel wrocil wczoraj-zrobili reset i wgrali nowy soft :mur: -wazne ze dziala Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...