Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Tak jak w tytule mam SE K510 i ktory jest moim drugim telefonem.NIe uzywalem go 3 miesiace.Wczoraj chcialem go wlaczyc i sie nie dalo, probowalem wiec go naladowac ale po podlaczeniu ladowarki swieci sie ciagle czerwona dioda przy gornym klawiszu wlaczenia i telefon nie laduje sie(zostawilem go pod ladowarka na cala noc i nic) Ma ktos jakis pomysl albo spotkal sie z podobnym problemem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Tak jak w tytule mam SE K510 i ktory jest moim drugim telefonem.NIe uzywalem go 3 miesiace.Wczoraj chcialem go wlaczyc i sie nie dalo, probowalem wiec go naladowac ale po podlaczeniu ladowarki swieci sie ciagle czerwona dioda przy gornym klawiszu wlaczenia i telefon nie laduje sie(zostawilem go pod ladowarka na cala noc i nic) Ma ktos jakis pomysl albo spotkal sie z podobnym problemem ?

Mam identyczne objawy. Poszedł na gwarancję, po tygodniu miałem go odebrać a w serwisie okazało się że dalej to samo. Mineło 5 dni sms że telefon do odbioru. Odebrałm i po ok. 2 tygoniach znowu nie działa. Ponownie poszedł na gwarę i jestem ciekaw co panowie z serwisu teraz zrobią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie wydaje ze to cos z bateria, ladowarke sprawdzilem na k750 i dziala...poszedl na serwis zobaczymy jak to bedzie.wkurzam sie tylko bo wybieralem miedzy nim a nokia i zaluje ze nie wybralem noki 6070.

Edytowane przez Yearman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja obstawiam baterie ten fon ma litowo-polimerowa a im nie sluzy rozladowanie do zera

ps. a ja sie ciesze ze nie wybralem gownokii moje poprzednie byly tyle razy w serwisie ze juz po znajomosci mnie tam witali

Edytowane przez siwy05

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój SE jest do obioru, powiedziano mi że wymienili baterię zobaczymy co tego będzie.

@siwy05 a co powiesz na to, bateria naładowana wyłączasz telefon i już nie możesz go włączyć. Bateria się rozładowała po wciśnięciu jednego przycisku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a skad mam wiedziec niestety nie mam zdolnosci do wrozenia ;) wiem ze se to dosc dziwne fony u mnie czasem zniknie sobie ikona baterii albo zasiegu albo zlapie zwieche przy wysylaniu smsa takie niuanse jak w windowsie zyje wlasnym zyciem a czasem ma mysli samobojcze i pozniej sie juz nie uruchamia

Edytowane przez siwy05

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja obstawiam baterie ten fon ma litowo-polimerowa a im nie sluzy rozladowanie do zera

Nie chodzi o wróżenie tylko o to że niekoniecznie bateria musi się rozładować do zera żeby fon się nie włączył. Pomijając, SE wrócił z serwisu z nową baterią. Mam nadzieję że więcej przygód nie będzie. A najlepsze jest to że za każdym razem wgrywają nowe oprogramowanie, od lutego już czwarte. Skąd oni to biorą, czyżby co 2 tygodnie wychodził nowy soft.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję , że łojciec z nim takich problemów nie bedzie miał , a mówiłem mu weź sobie k750i a będziesz happy. Jak wziołem to cos k510i do ręki to od razu mu powiedziałem , że to gniot, a teraz jeszcze takie códa mają miejsce. Obudowa skrzypi lata ehhh szkoda gadać. Ktoś tam pisał o noki 6070 - epoka kamienia łupanego ;) telefon spoko, ale jakieś 3 lata temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję , że łojciec z nim takich problemów nie bedzie miał , a mówiłem mu weź sobie k750i a będziesz happy. Jak wziołem to cos k510i do ręki to od razu mu powiedziałem , że to gniot, a teraz jeszcze takie códa mają miejsce. Obudowa skrzypi lata ehhh szkoda gadać. Ktoś tam pisał o noki 6070 - epoka kamienia łupanego ;) telefon spoko, ale jakieś 3 lata temu.

NIe chce bronic noki ale tel. mial byc dla mojej mamy-czyli proste urzadzenie do dzwonienia. Nokia jest od K510i z tego co sie wtedy orientowalem gorsza jedynie jezeli chodzi o aparat i dlatego wybralem k510i i zaluje bo tel. jest w serwisie do tego nie podchodzi mi joy ktory chyba wszystkim sie psuje.

edit: Tel wrocil wczoraj-zrobili reset i wgrali nowy soft :mur: -wazne ze dziala

Edytowane przez Yearman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi