BLANTMEN Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Patrzył ktoś z was wczoraj na to ??? 3 chłopaków chcąc się pokazać zaczyna tańczyć break'a. Nieźle im to nawet wychodzi. Ale troche mi ich żal - mieszkać tam na Bobrku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 yyyyyyyyyyy gooooooppppppiiiiiiii ttttttteeeeeeemmmmmmmaaaaaatttttttt bbbbbbyyyyyymmmmmmm gooooooooooo wwwwyyyyyyyywwwwwaaaaaaalllllllliiiiiiiiiiłłłłłłłłłłłłł PS. serio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Co kto lubi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 mielame to obejzaecz ale zapomnialem bo siedzialem na pc :P hyyh o czym było dokładniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 nadal uwazam ze nie powinienes sie tym chwalic ze dresow w TV widziales - no powiedz co z tego??? a ja widzialem slonia w skladzie porcelany i jakos nie daje topika masz juz duzo watkow z HH to tam WAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Jak byś widział to byś zrozumiał o co mi chodzi. To nie były dresy. Chodzili w flekach, galnach, i dżinsach :wink: Chłopcy żyją w rodzinach (hmm...) w których nie żyje się dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...