Skocz do zawartości
pisarz

Zbyt Duża Nerwowość

Rekomendowane odpowiedzi

No widzisz, denerwujesz sie to źle, jesteś spokojny to też źle ;) A tak na serio to chyba każdy ma/miał/będzie miał problem z nerwami, to jest normalne. Ja o mały włos nie zrobiłem najgłupszej zeczy na świecie, wszystko przez moich zdolnych kolegów. Teraz moja klasa jest dla mnie jakby obca, od 4 lat nie przyłączam się do ich debilnych rozmów bo są dla mnie strasznie dziecinne i mnie denerwują. Ogólnie cieszę się że spotkało mnie nieszczęście bo teraz czuję że wyszło to mi ( i nie tylko) na dobre. Wszystko przez głupią nerwowość, która mnie odmieniła i teraz olewam wszystko, ale tylko do czasu, bo jak ktoś normalnie do mnie podejdzie i mnie zaczyna bezczelnie obrażać to tak jak kiedyś mam ochote przywalić w morde i niestety pare razy tak zrobiłem.

Takie denerwowanie się przeważnie nie przynosi nic dobrego, ja jestem wyjątkiem chyba, bo mnie zmieniło, wcale nie na lepsze, to była jakaś przemiana osobowości, jakby włączyła się we mnie 2 świadomość. Nie napiszę co dokładnie się wydarzyło bo nie jest to dla mnie przyjemne, ale chciałem powiedzieć że lepiej się nie wkurzać, dać sobie na luz, nich inni gadją co chcą, ale w pewnych granicach.

Trochę się rozpisałem, moze ktoś przeczyta, a jak nie to trudno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi