p3p3 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Służy do połączenia CD-ROMu z kartą dźwiękową bez użycia przetwornika w C/A w napędzie. Od prawie 3 lat pytam o taki kabelek w sklepach komputerowych a Panowie Sprzedawcy robią takie miny jakbym się pytał o beztłuszczową słoninę. Mam taki kabelek od Sounblastera 5.1, ale sprzedaję go kolesiowi, który też potrzebuje takiego kabelka. Gdzie mogę go kupić w Warszawie albo w necie? help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 A może by tak sobie samemu zrobić taki kablelek? Przecież to nie problem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 kupilem na allegro za 2.50 szukaj spdif, jak znajde, to dam link. ostatnio nie widzialem ich dlugi czas http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10559841 3zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 i to jest konstruktywna odpowiedź irnlng dzięki bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 wziąc kabelek cd-audio, obcinarka do paznokci obciac 2 kabelki, plastykowa koncowke tez obrzezac zeby dwie dziurki zostalo, brzegi wypilowac pilniczkiem, wsadzic - dobrze podlaczajac bo to istotne w przypadku spdifa, i gotowe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Jedz do MediaMarkt napewno tam jest na dziale kable , sam taki tam kupilem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 MediaMarkt! kameralna atmosfera, fachowy personel, niskie ceny, super! uwielbiam tam jeździć! thx a LOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja45 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 :D 5 minut zabawy i kabelek gotowy po co przepłacać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 MediaMarkt zaskoczył mnie... mam kabelek (0,9m) 7 zł/szt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 MediaMarkt zaskoczył mnie... mam kabelek (0,9m) 7 zł/szt slyszysz jakas roznice w dzwieku? ja chyba zadnej zadnej... fakt, ze juz nie pamietam, jak brzmi na zwyklym kabelku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 slyszysz jakas roznice w dzwieku? ja chyba zadnej zadnej... fakt, ze juz nie pamietam, jak brzmi na zwyklym kabelku...Zwykły analogowy kabelek audio potrafi zbierać wszelkiej maści zakłócenia, szczególnie podczas pracy napędu CD. Słychać to wyraźnie po podkręceniu volume we wzmacniaczu. Na kabelku cyfrowym to zjawisko nie występuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 MediaMarkt zaskoczył mnie... mam kabelek (0,9m) 7 zł/szt slyszysz jakas roznice w dzwieku? ja chyba zadnej zadnej... fakt, ze juz nie pamietam, jak brzmi na zwyklym kabelku... kabelek cyfrowy pozwala włączyć się w kino domowe i można oglądać DiVIX'y na telewizorze mając dźwiek AC-3 rzucony na prawdziwe kolumny. :-) BTW, mam jakieś przebicie na kompie bo gdy podłączyłem dźwiek do wzmacniacza sciachał się obraz. Pomaga uziemienie (drut przyczepiony do kompa i kaloryfera) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...