ordon Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Co za te kwote jest w chwili obecnej najlepsze ? Monitor ma generalnie sluzyc do pracy biurowej. Zalezy mi na oczach :) Co proponujecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Hmmm - biuro - ja bym polecił coś na PVA ( nie ma przeszkadzających zmian obrazu kiedy przemieścimy trochę głowę ) , FRC/dithering właściwie przeszkadzać nie będzie ze wzgl. na biurowe zastosowanie ... ale średnio mogę polecić samsunga np. 770P bo nie ma przycisków sterujących ( tylko programowo ) - ale jeśli nie ma nic innego ... Jeszcze pozostaje kwestia wielkości piksela i przestrzeni roboczej - może lepszym wyborem być 19" - ale to zależy. Edytowane 9 Marca 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Odświeżę trochę temat. Musze kupić panience monitor 17" 4:3 (i żadna inna wielkość nie w chodzi w rachubę, tylko taką chce) do 1000zł. Co obecnie jest warte zainteresowania? Przeważnie pogrywa w Lineage2 więc ważne jest aby nie było imputlagów i podobnych opóźnień. Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez S4racen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...