-==MORDI==- Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Czy zasilacz od tej obudowy będzie sie nadawac do konfigu: amd 64 x2 3800+ 65w gf galaxy 7900gs WD1200 (ata-100) abit kn9 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 W życiu bym nie używał zasilacza od taniej obudowy, zwłaszcza od Tracera. Poszukaj Fortrona jakiegoś na Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Czy zasilacz od tej obudowy będzie sie nadawac do konfigu: amd 64 x2 3800+ 65w gf galaxy 7900gs WD1200 (ata-100) abit kn9 ? NIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Tracer to firma kojarzona na ogół z tanimi i marnymi produktami. Zdarza się też coś lepszego. I innym, droższym firmom zdarzają się produkty gorsze. Ludzie (dużo ludzi) używają obudów z zasilaczami Tracera i żyją spokojnie (aż nie trafią na PPC). Oczywiście jest może ciut większa szansa awarii kompa niż z zasilaczem np. Chiefteca - może np. 0,01% zamiast 0,005%. I to wszystko - kwestia szczęścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 W tym problem że widziałem już masę różnych Codegenów, Colorsitów, Tracerów itd które nie podołały sprzetowi i popaliły go, a ani jednego markowego zasilacza który by coś takiego zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 W tym problem że widziałem już masę różnych Codegenów, Colorsitów, Tracerów itd które nie podołały sprzetowi i popaliły go, a ani jednego markowego zasilacza który by coś takiego zrobił.Ja może nie widziałem efektu spaleń ale problemy ze stabilnością ( i napięcie przy okazji np. na linii 12V wynosiło graniczne 12,6 lub nawet ponad 13 ) ... więc grzmot nie przesadzaj z tym cyt:"0,01% zamiast 0,005%. I to wszystko" bo to nie jest "wszystko" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 ferrari tracer śmiech na sali ni ma to jak połączyć w nazwie niestety tylko dwóch przeciwnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...