Sid Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Witam! Problem następujący. W odtwarzaczu mp4 mam możliwość odtwarzania filmów. I nie jest tak miło że mam *.amv. To znaczy na jedno lepiej - odtwarza pliki xvid... I tu jest problem. Filmik "testowy" ktory byl w odtwarzaczu śmiga.... A jak ja coś przekonwertuje to nie działa :/ Wywala error i papa... Screen: http://sidnet.eu.org/untitled.JPG Po prawej są informacje o tym pliku, który działa, natomiast po lewej o tym który ja próbowałem zrobić? Jaka jest między nimi różnica, że nie działa ten mój? I nie obraziłbym się jakby ktoś mógł mi pokazać jak skonfigurować konwersje w dowolnym programie do konwersji... Edytowane 11 Marca 2007 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 paket bit strim ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Naczy żeby bez NVOP byuo? Tylko że nie mogę odkopać gdzie się to zmienia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 W XviD Profile @ Level (more), zakładka Profile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal5891 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Sid mógłbys powiedzieć jakiego programu używasz do konwerterowania filmów i jakie ustawienia robisz, bo mam ten sam problem z MP4, z góry wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...