Skocz do zawartości
Dj. Gargamel

Wybor bloku

Rekomendowane odpowiedzi

Czy znajdzie sie smialek (moze nasz ukochany serwis tweak.pl)ktory podejmie sie przetestowania wiekszosci blokow wodnych dostepnych w naszym pieknym kraju. Czyz nie pieknie byloby zobaczyc testy bloczkow z miko z silicon valley, z discotecha no i 4maxa - moze wreszcie skonczylyby by sie te "suche: dyskusje na forum ktory bloczek jest lepszy. Ach te marzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy znajdzie sie smialek (moze nasz ukochany serwis tweak.pl)ktory podejmie sie przetestowania wiekszosci blokow wodnych dostepnych w naszym pieknym kraju. Czyz nie pieknie byloby zobaczyc testy bloczkow z miko z silicon valley, z discotecha no i 4maxa - moze wreszcie skonczylyby by sie te "suche: dyskusje na forum ktory bloczek jest lepszy. Ach te marzenia

tym smialkiem jest Thorn :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widać ze jestes nowy tutaj ! 

A test bedzie naprawde rzetelny specjalnie pod to konstrułuje stacje testową !

moglbys podac jakies dokladniejsze dane ?

Moze ci podesle moj blok wodny jak skonczysz do testow =) ydaje mi sie ze wiem kto wtedy zwyciezy :P Tylko wpierw powiedzialbys jaka pompka to dostosowalbym rozstep finow do jej mocy =)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pompka aquaEl 750 l/h oraz 1000 l/h na tych dwóch pompach się bede bazował zbiornik wody 5L weże 12/10 nagrzewnica od poloneza i chłodnica od miko bo takie tylko mam chodnice ale i na tej i na tej test bedzie na chłodnicy 1 wentylator 120mm puszczony na 5V Procek Athlon XP 2000+ i potem test z kręconym A2000+ nie wiem ile z niego wyciągnę ale zobaczymy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi