kaki Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Witam, posiadam logi z-5500 i któregoś pięknego wieczoru oglądając sobie film na kompie usłyszałem, że nie gra przedni kanał(zarówno prawy jak i lewy). Może ktoś wie co mogło paść? Ewentułanie proszę o polecenie jakiegoś dobrego i oczywiście niedrogiego elektronika w Wawie. Dodam że subwofer, tył i głośnik centralny są ok. Z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) Hmmm to już drugie zepsute 5500 ( z tych co wychwyciłem na tym forum ). Czy słuchałeś głośno ( dzień wcześniej wysokie wzm. ?, długo było wysokie wzm. ?, często słuchasz głośno ??? ) , czy w chwili awarii nastawa głośności była wysoka ? Czy połączenie masz analogowe czy cyfrowe ( może uszkodziłeś coś w przedwzmacniaczu ) Edytowane 13 Marca 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaki Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 W tym sęk, że nie słuchałem muzy nigdy nawet na 3/4 skali a w zasadzie 1/2 była żadkością. Podłączone mam analogowo. Głośniki są napewno sprawne ponieważ zamieniałem je z tyłem. Kurde nie mam już gwarancji i troche mnie przerażają ewentualne koszty naprawy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 W tym sęk, że nie słuchałem muzy nigdy nawet na 3/4 skali a w zasadzie 1/2 była żadkością. Podłączone mam analogowo. Głośniki są napewno sprawne ponieważ zamieniałem je z tyłem. Kurde nie mam już gwarancji i troche mnie przerażają ewentualne koszty naprawy :cry:Jaką masz kartę dźwiękową i czy suwaki głośności są na max ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaki Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Jaką masz kartę dźwiękową i czy suwaki głośności są na max ?Słucham na integralu z epoxa 9npa3. Suwaki są tak na 3/4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Padło coś we wzmacniaczu :P, pamietam kiedys mialem do kompa Mante 1500 :D :D taki chłam że nie będe się rozpisywał, ale to samo się stało :P. Zanieś do jakiegoś elektronika, byc może wystarczy wymienic kilka kondensatorow itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaki Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Padło coś we wzmacniaczu :P, pamietam kiedys mialem do kompa Mante 1500 :D :D taki chłam że nie będe się rozpisywał, ale to samo się stało :P. Zanieś do jakiegoś elektronika, byc może wystarczy wymienic kilka kondensatorow itp. Był bym bardzo happy gdyby to były tylko kondensatory a tak trzeba się martwić kolejnym wydatkiem bo przypuszczam, iż serwis logitecha zainkasuje za to sporą sumke :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Był bym bardzo happy gdyby to były tylko kondensatory a tak trzeba się martwić kolejnym wydatkiem bo przypuszczam, iż serwis logitecha zainkasuje za to sporą sumke :blink: dlatego pierw jak już mówiłem udaj się do elektronika niech zdiagnozuje, a jak nie bedzie w stanie naprawic dopiero zwróć się do servisu logitecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 ile masz juz lat te zetki?? zobacz w karcie muzycznej czy ci sie czasem ona nie spalila, a raczej przedni kanal <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaki Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 głośniki mam już od około 2 lat. Z kartą wszystko wporządku poza tym sprawdzałem je na odtwarzaczu DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) no to niestety serwis sie klania B-) zobacz dokladnie kiedy kupiles bo jak mowisz ze okolo 2 lata to mozesz miec jeszcze gwarancje, bo gwarancja jest 2 lata Edytowane 14 Marca 2007 przez LuKe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaki Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Gdybym miał gwarancje pewnie nie było by tego tematu :-P Nie stresuj ludzi z tym serwisem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 no chyba sam sie nie bedziesz do tego naprawiania zabieral?? no chyba ze sie znasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaki Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 no chyba sam sie nie bedziesz do tego naprawiania zabieral?? no chyba ze sie znasz...Co prawda sam nie zamierzam ich naprawiać ale wiem co mi powie elktronik. Pewnie zacznie mi ściemniać, że zepsuł się cyncykator od bulgotnicy do lewego przyczłapu czy coś w tym stylu i 200 zł się należy :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Lepsze 200 zł niz 2 razy tyle za cały nowy układ u panów z Logi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaki Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Niestety okazało się, że padł panel Digital SoundTouch czy jak tam to się zwie :mur: Gdyby ktoś miał sam taki panelik do sprzedania to proszę dać zanć w tym temacie. Pozdro! P.S ciekawi mnie czy ten sprzęt ma jakiś plomby gwarancyjne? Edytowane 28 Marca 2007 przez kaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...