Gość Kyniek Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 czytaj Kynku ze zrozumieniem prosze... jestes inteligentny a czasami glupiego udajesz... na to co odpiszesz po tym poscie odpisze pewnie we wtorek... adios (status: @Cebit) Sam, też Cię uważam za bardzo inteligentnego gościa lecz czasami głpiego udajesz - wystarczyło odpowiedzieć tak albo nie ;) jakie gwinty? na Toich fotach nie ma gwintow od srodka pochromowanych...... ślepy?? Czy ma omany?? Gdzieś widzisz miedź w gwintach od środka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 a tak swoją drogą nie planujesz Kyniek zapinki chromować ?? Było by ciekawie i jako pierwszy w PL na masową skalę coś ala Swiftech :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Na dobry początek zmieniłbym podejście do klienta a nie każdego od głupich wyzywać... Żeby nie było OT prison całkiem ładny ale poza niklem nic sie nie zmieniło więc to ciągle ten sam blok.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Kyniek, jak będziesz miał chwilke to wrzuć fotke spodu bez topu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Kyniek, jak będziesz miał chwilke to wrzuć fotke spodu bez topu. Bardziej o gwinty chodzi?? Nawet myślałem na początku zrobić bez topu sam spód - ale się wywracał :/ a nie miałem czasu walczyć z pudełkiem by je prostować.... Hmmmm a może chcesz na żywo zobaczyć?? ;) Tak w ogóle to ja swojego Extreme'a będę dawał do pochromowania przy najbliższej serii - jak ładnie wyjdzie to może też sięskusisz?? ;) a tak swoją drogą nie planujesz Kyniek zapinki chromować ?? Było by ciekawie i jako pierwszy w PL na masową skalę coś ala Swiftech :) Pozdro Propozycja do rozważenia :) zoorientuję sięczego się będzie trzymał chrom - nie jestem pewien ale kwasówki raczej nie :/ zresztą kwasówka i tak ładnie wygląda :) a co najważniejsze - też czas się jej nie ima :) Edytowane 15 Marca 2007 przez Kyniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 ślepy?? Czy ma omany?? Gdzieś widzisz miedź w gwintach od środka?? no nie rozumiesz o co mi chodzi. nie pokazales gwintow - w gwintach nie widze miedzi - widze sruby..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) a tak swoją drogą nie planujesz Kyniek zapinki chromować ?? Było by ciekawie i jako pierwszy w PL na masową skalę coś ala Swiftech :) Pozdro A po co zaraz chromować, nie wystarczy polerowanie? :ph34r: No lo has visto todo... :wink: Edytowane 19 Marca 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Powiem krotko: WOW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 No - polerka wygląda mocno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 A po co zaraz chromować, nie wystarczy polerowanie? :ph34r: http://img214.imageshack.us/img214/1561/brtz1bw8.jpg Nie cytujemy obrazków Jakim papierem to robione? Już pędze do sklepu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Hehe szybcy to wy nie jesteście ;) . Moja polerowana zapinka juz zdazyla troche efekt stracic, tyle czasu ja mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Kyniek, tak w ogóle to sorry za offtop :oops: Jakim papierem to robione? Już pędze do sklepu ;-) Najpierw wodny 800, a potem szmatka i pasta polerska AutoMAX - tubka 50g kosztuje jakieś 3,5 zł a wystarczy na wypolerowanie ze dwóch obudów (sprawdzałem :wink: ). Możesz też zamiast pasty polerować papierem 2000 i 2500, idzie trochę trudniej. Hehe szybcy to wy nie jesteście ;) . Moja polerowana zapinka juz zdazyla troche efekt stracic, tyle czasu ja mam ;)Może marnie polerowałeś pionierze polerowanych zapinek :) , od ponad roku mam kilka rzeczy i są jak nowe, od czasu do czasu można jakimś mleczkiem przetrzeć. Edytowane 19 Marca 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Może marnie polerowałeś pionierze polerowanych zapinek :) , od ponad roku mam kilka rzeczy i są jak nowe, od czasu do czasu można jakimś mleczkiem przetrzeć. Nie, poprostu przeszły swoje ;) edit pozatym zrobic cos bardziej elo papierem 800, bez past itp jest dosc ciezko ;) i sory za male ot Kyńq ;* Edytowane 19 Marca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Kyniek, tak w ogóle to sorry za offtop :oops: Najpierw wodny 800, a potem szmatka i pasta polerska AutoMAX - tubka 50g kosztuje jakieś 3,5 zł a wystarczy na wypolerowanie ze dwóch obudów (sprawdzałem :wink: ). Możesz też zamiast pasty polerować papierem 2000 i 2500, idzie trochę trudniej. Oczywiście jestem ju po robocie :D Nie wyszło mi tak jak Tobie, jechałem na wodnym 800, bez past polerskich. Dokończe w wolnej chwili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Cześć Kyniek, kope lat. Z rok mnie tu nie było a Ty cały czas te prisony z kratką trzepiesz :) Chyba niewiele innowacji wogóle się pojawiło na rynku a u mnie stara Ninja z fanderem wyparły WC i FC z procka :D a może wrócić do wycinania bloczków ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 No do Ja dowale po 2 latach ;) swoja droga dziwne ze temat umarl , do dzis mam 2 Prisony Pro V2 wszystko cacy bez korozji , tylko problem z zapinka dla i7 :( z tego powodu musialem kupic blok XSPC Delta V3 ktory wcale o dziwo nie jest lepszy od starego 2 letniego prisona no moze o 1-2'C . Jezeli ktos ma namiary na zapinke pod LGA 1366 do Prisona Pro V2 poprosze o info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Mario2k napisz do Maniakalnego on lubi takie rzeczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) Topic dead bo Kyniek stracił że tak się wyrażę stracił mowę ;) Mario trafiłeś na dobrą serie bo u mnie 2 channele v3pr0 barwiły [nie były kupowane w tym samym czasie] Edytowane 9 Maja 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...