peter.a Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Witam Mój komp: Pentium 4 631 512mb 667mhz Asrock ConRoe945G-DVI Zasilacz modecom 350W Ten zestawik będe miał w poniedziałek. Na początku myślałem że będe korzystał z karty zintegrowanej na płycie, ale zobaczyłem to: http://www.allegro.pl/item174168695__asus_...na_160_zl_.html Opłaca się kupić tą karte za te pieniądze? Czy zobacze wzrost wydajności w porównaniu z kartą zintegrowaną? ps. Czy na tej płycie będzie można wykorzystać możliwości c2d E4300? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Czemu nie? Procz tego ze jest to passive z wolnymi pamiatkami ;] Jesli nie przewidujesz dozbierania do innej wydajnej karty... Smialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Czy zobacze wzrost wydajności w porównaniu z kartą zintegrowaną? Tak, wzrost wydajności będzie znaczny. Za ta cenę raczej się opłaca, ale jak masz wymieniać niedługo to raczej nie kupuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi. :) A jest jeszcze jakaś godna polecenia karta na pci-e za tą cene? Edytowane 17 Marca 2007 przez peter.a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 imo lepiej zapoluj na jakiegos 6600gt, chyba ze zalezy ci na czasie to bierz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 mozesz sprobowac 6600ge/gt moze za 190zl bys znalazl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Dwa linki do analizy fachowców :) http://www.allegro.pl/item175395979_galaxy...ddr_128bit.html http://www.allegro.pl/item176285270_leadte...mb_okazja_.html Co o tym myślicie? Czy to uszkodzenie karty z drugiego linka może być naprawde takie łatwe do "usunięcia" jak mówi sprzedający? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Ja bym brał tego 6600GT, usterka ta nie jest jakaś poważna vexter'a nie da się naprawić, ale da się go wyłączyc w riva tuner i karta będzie smigac, za 130zł warto :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio7 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Łatwe do usunięcia to to jest ale wydajność karty spadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Pewnie nieznacznie spadnie, nawet jak by spadła to i tak pewnie karta bedzie wydajniejsza od zwyklego 6600 z uwagi na wysze taktowania i pamieci ddr3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Dzięki za porady. :) Już wiem co kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...