Skocz do zawartości
pisarz

Jakie Radiatory Na Ram?

Rekomendowane odpowiedzi

Trafił mi się bardzo interesujący zestaw pamięci DDR2, 2x1GB A-Data ktory przy 2,4V robi bez problemow full stable 4-4-4-4-8 @ 1038MHz, ale problem w tym, ze te ramy nie mają radiatorów :lol: Mimo to, działają bezproblemowo, lecz w stresie troche się lubią przygrzać. Dlatego rozglądam się za jakimś zestawem radiatorow na to (ponieważ chyba sobie zostawie te ramy dla siebie), niestety nie wiem co jest opłacalne i wydajne. Prosiłbym o jakieś doradztwo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

problem w tym, ze te ramy nie mają radiatorów :lol: Mimo to, działają bezproblemowo, lecz w stresie troche się lubią przygrzać. Dlatego rozglądam się za jakimś zestawem radiatorow na to (ponieważ chyba sobie zostawie te ramy dla siebie), niestety nie wiem co jest opłacalne i wydajne. Prosiłbym o jakieś doradztwo :)

Radiatory na ramy sa do d*py, jak się tym martwisz to daj nawiew i to będzie najlepsze i najtańsze rozwiaznie.

Z moich doświadczeń:

Parę dni temu zdecydowałem sie odesłać na gwarę Partioty XBLK 600MHz bo wywalały przy ok 500MHz wyjmujac je zauważyłem ze do 3 czy 4 kosteczek radiatory nie przylegają więc tworzy sie tam cholerny żar, tym bardziej, ze po pół godziny memtestu same radiatory po 2-3 sekundach trzymania w palcach jest bardzo nieprzyjemnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi