pisarz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Trafił mi się bardzo interesujący zestaw pamięci DDR2, 2x1GB A-Data ktory przy 2,4V robi bez problemow full stable 4-4-4-4-8 @ 1038MHz, ale problem w tym, ze te ramy nie mają radiatorów :lol: Mimo to, działają bezproblemowo, lecz w stresie troche się lubią przygrzać. Dlatego rozglądam się za jakimś zestawem radiatorow na to (ponieważ chyba sobie zostawie te ramy dla siebie), niestety nie wiem co jest opłacalne i wydajne. Prosiłbym o jakieś doradztwo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Thermalright HR-07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Thermalright HR-07miłe to, tylko nie zmiesci mi sie, poniewaz jakies 2mm od pamięci jest juz wiatrak od Infinity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 problem w tym, ze te ramy nie mają radiatorów :lol: Mimo to, działają bezproblemowo, lecz w stresie troche się lubią przygrzać. Dlatego rozglądam się za jakimś zestawem radiatorow na to (ponieważ chyba sobie zostawie te ramy dla siebie), niestety nie wiem co jest opłacalne i wydajne. Prosiłbym o jakieś doradztwo :)Radiatory na ramy sa do d*py, jak się tym martwisz to daj nawiew i to będzie najlepsze i najtańsze rozwiaznie. Z moich doświadczeń: Parę dni temu zdecydowałem sie odesłać na gwarę Partioty XBLK 600MHz bo wywalały przy ok 500MHz wyjmujac je zauważyłem ze do 3 czy 4 kosteczek radiatory nie przylegają więc tworzy sie tam cholerny żar, tym bardziej, ze po pół godziny memtestu same radiatory po 2-3 sekundach trzymania w palcach jest bardzo nieprzyjemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 miłe to, tylko nie zmiesci mi sie, poniewaz jakies 2mm od pamięci jest juz wiatrak od Infinity Ot zmienić Infinity na co innego (niekoniecznie Thermalrighta :D ) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...