Kaeres Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Drodzy panowie gengshikan , Kaeres nie wiem do kogo była napisana wypowiedz od tym ze geforce sie nie grzeją z ttymi palantami(...) Eee...palantami ? O co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 moze znowu jakis tajny kod jak caly topik "jak" :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 No nieee :evil: ja mówie, że to niema sensu bo niema dalej się kłócić co jest lepsze, bo fani Nvidii wiedzą swoje, fani Ati wiedzą swoje i to moze trwać wieki. Ale wy nieee bo po co :roll: . To niejest temat Gf4Tit4200 vs Radeon 9000Pro tylko tit4200 vs R8500/9500 :evil: :arrow: KONIEC !!!!!!!!!!!!!!!! :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 co koniec czy jestes ATI'owcem czy Nv'owcem to trzeba wiedziec ze ti4200 jest lepszy bo taki jest stan faktyczny :D: :D:D:D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ganghiskhan już wszyscy wiedzą, albo poprostu niedowierzają :) Już pisałem to w innym dziale: jeśli chcesz mieć wydajną karte i zarówno tanio to Radeon jeśli chcesz za troche większe pieniążki wydajnijszą karte to GeForce jet dla Ciebie - wyjątkiem jest Radeon 9500Pro i 9700 który siłą rzeczy jest lepszy. Ale niech tylko poczekajmy do 2 połowy 2004 roku a sytuacja się zmieni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ganghiskhan już wszyscy wiedzą, albo poprostu niedowierzają :) Już pisałem to w innym dziale: jeśli chcesz mieć wydajną karte i zarówno tanio to Radeon jeśli chcesz za troche większe pieniążki wydajnijszą karte to GeForce jet dla Ciebie - wyjątkiem jest Radeon 9500Pro i 9700 który siłą rzeczy jest lepszy. Ale niech tylko poczekajmy do 2 połowy 2004 roku a sytuacja się zmieni :D no busz zajebie wszystko i wszystkich swoimi atomowkami :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 To niejest temat Gf4Tit4200 vs Radeon 9000Pro tylko tit4200 vs R8500/9500 :evil: :arrow: KONIEC !!!!!!!!!!!!!!!! :x :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Kaeres - topic mija się z celem. Wogóle ostatnie posty niemówią nic na temat Gftit4200 a 9000PRO tylko Gftit4200vs Radek8500/9100/9500 przyznam, ze sam macałem w tym palce, ale chciałem pacjentowi uświadomić do czego porównywalny jest Gf4tit4200 a do czego Radek 9000Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 jezeli chodzi o temat to ja polecam odwiedzic archiwum artykulow z frazpc.pl.........tam jest ladne porownanie kart.....i wszystko jasne.. zreszta takich porownan sa setki..wystarczy w wyszukiwarce zapodac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Dzięki Ci ! :D Wkońcu ktoś dał jeden z powodów, żeby skończyć ten głoopi topic :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...