Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ostatnio dostałem nagły zastrzyk gotówki który chciałbym przeznaczyć na monitor. Mam do wydania nie więcej niż 800zł. Dałoby sie za ta cene kupić jakąś w miare porządną 19? Spoglądałem na ceny i dosyć tanie są 19 panoramy firmy Asus, Benq, Belinea. Polecacie któryś z nich? Jaki konkretnie? Lepiej brać panorame czy zwykły? Co sie bierze pod uwage kupując LCD? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nosz trollu jeden :mur:

Temat pod Twoim o czym mowi??

Nie skojarzyles faktow??

Oto link, gdybys nie znalazl klik

Poza tym staraj sie nazywac tematy po imieniu, a nie pisac pomocy? Co Ty? Toniesz czy sie palisz? Ze sie tak

rozdarles? :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:evil:

No proszę. Ale temat. Dwa posty i ile roboty od razu.

fa2m, popełniłeś dwa wykroczenia: dublowanie istniejących wątków i nieprawidłowe tytułowanie tematów.

Daje to razem 20%. Ale dostaniesz 10%, jako że wystąpił zbieg występków. Mam dzisiaj dobry humor.

A Ty kardas jesteś bardziej problematyczny. Podpadasz również pod dwa punkty PSO: Umieszczanie obraźliwych treści (trolla sobie zostaw dla znajomych spoza forum) i nadmierne wyrażanie dezaprobaty z powodu poziomu wątku.

Stosuję, jak wyżej, łagodniejszy wymiar kary: 10% + 14 dni ZPP (mogłeś oberwać 14 dni ZKU za obrazę).

A wystarczył sam link do właściwego tematu i użycie raportowania nieregulaminowych wątków.

Temat zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...