fa2m Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witam. Ostatnio dostałem nagły zastrzyk gotówki który chciałbym przeznaczyć na monitor. Mam do wydania nie więcej niż 800zł. Dałoby sie za ta cene kupić jakąś w miare porządną 19? Spoglądałem na ceny i dosyć tanie są 19 panoramy firmy Asus, Benq, Belinea. Polecacie któryś z nich? Jaki konkretnie? Lepiej brać panorame czy zwykły? Co sie bierze pod uwage kupując LCD? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Nosz trollu jeden :mur: Temat pod Twoim o czym mowi?? Nie skojarzyles faktow?? Oto link, gdybys nie znalazl klik Poza tym staraj sie nazywac tematy po imieniu, a nie pisac pomocy? Co Ty? Toniesz czy sie palisz? Ze sie tak rozdarles? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 :evil: No proszę. Ale temat. Dwa posty i ile roboty od razu. fa2m, popełniłeś dwa wykroczenia: dublowanie istniejących wątków i nieprawidłowe tytułowanie tematów. Daje to razem 20%. Ale dostaniesz 10%, jako że wystąpił zbieg występków. Mam dzisiaj dobry humor. A Ty kardas jesteś bardziej problematyczny. Podpadasz również pod dwa punkty PSO: Umieszczanie obraźliwych treści (trolla sobie zostaw dla znajomych spoza forum) i nadmierne wyrażanie dezaprobaty z powodu poziomu wątku. Stosuję, jak wyżej, łagodniejszy wymiar kary: 10% + 14 dni ZPP (mogłeś oberwać 14 dni ZKU za obrazę). A wystarczył sam link do właściwego tematu i użycie raportowania nieregulaminowych wątków. Temat zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...