cinos Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 moglbys sprawdzic te kondensatory? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 EOD Co to znaczy ( tylko sie nieśmiać jeśli puśćilem jakiegoś lola/kwasa. itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 EOD Co to znaczy ( tylko sie nieśmiać jeśli puśćilem jakiegoś lola/kwasa. itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 end of discussion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 gdyby proce amd kosztowaly tyle co ruska wiertarka to bym sobie kilka na zapas kupil i sam przeprowadzal takie testy na spalenie jak Tom.Ale ze proce sa ciut drozsze to co dwa lata moge se najtanszego kupic,a na intela nawet najtanszego nie mam i nie rozumiem ,ze gorszy proc intela kosztuje tyle co dwa amd.Co do palenia to nie stac mnie na to wiec nauczylem sie dobrze wiatrak nakladac.Nie jest to trudne i jak ktos nie potrafi to se intela kupuje,tylko skoro jest taki tepy to skad forse wziol na niego?Pewnie ukradl komus :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 hehe i znowu jestem pod Intelem :) Intel r0x mozecie gadac co chcecie :) nigdy więcej nie kupie AMD, chyba ze zrobia blaszke na jadro i zmiejszą wydzielane ciepło :) Naszczescie wszystko udalo sie sprzedac/zwrocic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...