Gość Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Czesc! Nie wiedzialem gdzie dac ten post,bo w sumie pasuje do sprzetu i do chlodzenia,ale chyba bez roznicy. Chodzi o to,ze mam tylko 128 ramu i jak narazie 200 zl. Teraz tak, nie wiem w co zainwestowac. Czy kupic ram TwinMOS za 175 zl. Czy kupic bloczek i pompke,chlodnice bede mial.. Jakbym mial kupca na moj stary ram to by byla polowa sukcesu. Za ile moge ten ramik puscic wogole? Mam tez durona 1000 BOX na zbyciu i jak narazie kupca tez brak:( Co radzicie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 proca masz szybkiego wiec ramu se pierw doqp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgadzam sie. 256Mb ramu to podstawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Tyle tylko,ze procek stary mi zalega,teraz ram bedzie.. :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ale mimo wszystko wez ramu - wydajnosc nie bedzie ograniczona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 kupuj RAM zdecydowanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Sam nie wiem czy sobie nie kupic tych pamieci. Ponoc ida na 175 mhz 5 2 2 2 2.77V, jak na moje potrzeby starczy, a sa tanie jak barszcz wrecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ale czy pojda przy 175 mhz na 5 2 2 2 w trybie ultra? Sam juz nie wiem co brac.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 w ultra to watpliwe ale moze bedziesz mial szczescie akurat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 kup sobie z 256-512MB ramu, bop proc jak na razei styka, a poza tym w najblizszych 6sciu miesiacach nie oplaca sie kupowac grafuk i proców bo ciagle sieceny zmianiaja,a ATI zamierza jak zwykle obnizyc ceny swioch kart w marcu i okolo 15%!!!, tak wiec teraz tylk czekamy na wejsc ie nowych Radeonów i AMD, a pozniej ceny od razu spadna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 w ultra to watpliwe ale moze bedziesz mial szczescie akurat Zeby chociaz w 333 szly na ultra.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 kup ramy jakies :> i szukaj kupca na tego d1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...