kawior Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Witam. Zaznaczam na wstępie, że nie jestem ekspertem pod względem sprzętu. Posiadam lapsa Ausa A3E-5018 i prawidłowo powinienem mieć 512 MB ramu. Niestety we właściwościach mojego komputera, a także w biosie i programie do identyfikacji sprtu wyświetlone jest 496 MB. Nigdy wcześniej z czymś takim na innych komputerach się nie spotkałem i nie wiem czy to jest defekt mojej pamięci. Może Wy mi doradzicie. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Część ramu jest dla grafiki która jest zintegrowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Grzechu prawdę mówi. 16MB przydzielone jest dla karty graficznej. Wartość tą możesz zmieniać w biosie. Jak się tam dostać dowiesz się z instrukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...