Skocz do zawartości
tom1234

Syntaxclothes.com

Rekomendowane odpowiedzi

Koszulki sa fajne, siedze w tym przemyśle wiec trochę wiem ;P tak jak ktos juz pisał warto czasami dać małe logo gdzieś na dole, dodaje to takiej troche hm.. po prostu ładniej wygląda jak duże logo jest czymś wspomagane

aha.. i tylko proponuje wyprasować bo razi po oczach - może to zboczenie zawodowe :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, zapraszam do obejrzenia fotek z sesji :)

http://www.flickr.com/photos/7578991@N06/

sntx gamepad jest już dostępny w sprzedaży, oraz ruszyła nowa promocja :)

Fakt mamy małą ofertę, ale poszliśmy w jakość, więc na więcej poprostu nie starczyło kasy.

pozdrawiam:)

http://www.syntaxclothes.com

Edytowane przez FoRcEk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dobrze, że na początku chcecie sobie wyrobić markę i stawiacie na jakość, ale ja chce coś od was kupić. Ale nawet jak chcę kupić i popatrzę na ceny, to już nie chcę kupić. Przeciętny człowiek pomyśli: "Pojadę do croppa, wydam 2x mniej i też będę el0." Niestety, bo koszulki macie świetne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dobrze, że na początku chcecie sobie wyrobić markę i stawiacie na jakość, ale ja chce coś od was kupić. Ale nawet jak chcę kupić i popatrzę na ceny, to już nie chcę kupić. Przeciętny człowiek pomyśli: "Pojadę do croppa, wydam 2x mniej i też będę el0." Niestety, bo koszulki macie świetne.

Heja,

Niestety tak to już jest, ale zobacz na ceny innych marek jak malita fenix czy nowa marka TEDE :P

Tutaj poszliśmy w jakość, i ci co kupili nie żałują wydanych pieniędzy.

Zresztą nie ma co o cenach dyskutować, może kiedyś wypuścimy jakąś serie lowbudzet.

pozdro:)

P.S A hecodes będzie dostępny końcem lipca dopiero, wraz z hapinnesem. Mamy pare projektów do realizacji.

Edytowane przez FoRcEk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi