tom1234 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Spoko, zaliczyliśmy wczoraj sesje zdjęciową w studio, w tym tygodniu wymiana fotek :) Enjoy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Koszulki sa fajne, siedze w tym przemyśle wiec trochę wiem ;P tak jak ktos juz pisał warto czasami dać małe logo gdzieś na dole, dodaje to takiej troche hm.. po prostu ładniej wygląda jak duże logo jest czymś wspomagane aha.. i tylko proponuje wyprasować bo razi po oczach - może to zboczenie zawodowe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Tak w ogole to albo ja nie umiem sie po tej stronie rozgladac albo macie bardzo mala oferte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Kain no właśnie troche mało tych modeli osobiscie to podoba mi sie SNTX Gamepad Edytowane 4 Czerwca 2007 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Witam, zapraszam do obejrzenia fotek z sesji :) http://www.flickr.com/photos/7578991@N06/ sntx gamepad jest już dostępny w sprzedaży, oraz ruszyła nowa promocja :) Fakt mamy małą ofertę, ale poszliśmy w jakość, więc na więcej poprostu nie starczyło kasy. pozdrawiam:) http://www.syntaxclothes.com Edytowane 10 Czerwca 2007 przez FoRcEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 kiedy bedzie dostępny model "Hecodes"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 To dobrze, że na początku chcecie sobie wyrobić markę i stawiacie na jakość, ale ja chce coś od was kupić. Ale nawet jak chcę kupić i popatrzę na ceny, to już nie chcę kupić. Przeciętny człowiek pomyśli: "Pojadę do croppa, wydam 2x mniej i też będę el0." Niestety, bo koszulki macie świetne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) To dobrze, że na początku chcecie sobie wyrobić markę i stawiacie na jakość, ale ja chce coś od was kupić. Ale nawet jak chcę kupić i popatrzę na ceny, to już nie chcę kupić. Przeciętny człowiek pomyśli: "Pojadę do croppa, wydam 2x mniej i też będę el0." Niestety, bo koszulki macie świetne. Heja, Niestety tak to już jest, ale zobacz na ceny innych marek jak malita fenix czy nowa marka TEDE :P Tutaj poszliśmy w jakość, i ci co kupili nie żałują wydanych pieniędzy. Zresztą nie ma co o cenach dyskutować, może kiedyś wypuścimy jakąś serie lowbudzet. pozdro:) P.S A hecodes będzie dostępny końcem lipca dopiero, wraz z hapinnesem. Mamy pare projektów do realizacji. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez FoRcEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...