Gość Soker Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja też się piszę na after picie ;) Cii! Dla prasy i reszty to my tam "bendziemy podkrencać" :huh: btw. będę przejeżdżał przez Twoją metropolije! EDIT: Zapomniałem dodać! - Od jutra nie piję... Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50k07 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam Witam :) Będzie krótko i treściwie bo zaraz rozpoczynam swój ostatni sen przed targami :] 1. Proszę mnie zapodać do listy AP - jedziemy z Wolanem samochodem z Łodzi. Mamy jeszcze jedno wolne miejsce wiec jak ktos chce sie zabrac to najchetniej GG::2291428 2. Mamy jedno wolne miejsce w pokoju (chyba że wolan kogoś skołuje od siebie) bo jeden kumpel dzis sie wykruszył i będzie nas 3 zamiast 4 ... - ten trzeci jeszcze sie powinien do listy AP dopisac jakos przez najbliższe kilka godzin. 3. Będziemy robić fotki w różnym tego słowa znaczeniu bo i cyfrakiem i kumpel ma brać zenita :] - zobaczymy co mu z tego wyjdzie :D 4. Tani nocleg ostatnio był w schronisku PTSM koło hotelu "tumski". Wchodzicie na strone tumskiego i tam jest link do schroniska na wyspie. My płacimy około 40zł za głowe w pokoju 4os. 5. Rozumiem, że nie wiemy o której skonczy sie impreza w 4speedzie ? Bo w tym samym czasie co targi, we wrocku jest OpenSourceowa konferencja "Freecon" na której bedzie druga (podobno bardziej open/free :P ) czesc naszej ekipy - wiec predzej czy pozniej bedziemy z 4speedu zawijać w strone rynku żeby spożyć jakieś miodowe w piwnicy bo WARTO czasem po nie przyjechac az z Łodzi :D 6. @unckle - mowisz serio o zdejmowaniu czapeczek :] ? Bo mam wlasnie u siebie A64 Venice 3000+ i zawsze chciałem zobaczyć jego prawdziwe oblicze ale .... z braku czasu doświadczenia i wogole zawsze peniałem sie troche podważyć tałatajstwo :] A teraz jest juz prawie po gwarancji wiec ... CZEMU NIE :D Do zobczenia w takim razie na miejscu. Jak coś to pisać GG (transport z Łodzi, nocleg dla 1 osoby) PS:ahhh ..... sennnnnnn - wspaniałe uczucie klasc sie przed 2:00 w nocy :D Pozdrowienia dla wszystkich którzy staną jutro jeszcze przed obliczem swoich politechnik w pisemnych sprawdzianach wiedzy :]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Cii! Dla prasy i reszty to my tam "bendziemy podkrencać" :huh: btw. będę przejeżdżał przez Twoją metropolije! EDIT: Zapomniałem dodać! - Od jutra nie piję... W sensie do soboty wieczorem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassage Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 to ja jestem "ten trzeci" co 50k07 pisał :] też będę i też prosze o dopisanie mnie do AP :D do zobaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) Nie wiem czy tego maca tachac, mam juz od zaje**nia bagarzu, ale sie pomysli, moze jak ktos umie zrobic "socket drut overclocking s479" dla core duo to bysmy zrobili jakis benching : Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 No niestety mnie nie bedzie, jakies cholerstwo mnie zlapalo. Prosze wykreslic mnie z listy AP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 a ja jutro sie zjawie pod Mciem o 12 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Weźcie fotopstryki, będziemy fotografować ile wlezie, a później podzieli sie to na zdjecia z targów i AP i wrzuci na photobucket czy coś podobnego. Aktualna lista gości (beta 0.2 build 011): capone uosiu meeron, Unckle, toman [;)] (wrOC_Crew) DEVILEK, Matiz (OC Team Poland) Devil leiber, Flik KvaNfield pwlj Mayo Mariusz190, GRUX Wolan, 50k07, wassage Kas rrymek, ige007 Banti, Ent, Gemmy, 99tomcat, (Pisarz!?), Chase1 (Ekipa z poznania) Kean, Warwoch + kolega bryce costi wegorz91, Gumis88Krk Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A mnie szef przed chwilą powiadomił o kolejnym kontrakcie ,więc cały weekend mam zawalony. Czeka mnie więc siedzenie przed kompem po 24 h :|. Może wpadnę na same AP (bo mam dość blisko od domu) na 1-2 h. Na targach mnie nie będzie jak i przed dworcem raczej na pewno też nie. Ręce opadają :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) Deviel przykro mi że cię nie będzie. Ja muszę zrezygnować z nauki na sprawdziany w poniedziałek, bo w niedziele też na targach chcę być. Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 czyli rozumiem ze party startuje kolo 11 w sobote i wtedy tez nalezy sie pakowac ze sprzetem? moge liczyc na przydzial azotu i doswiadczonego oveclockera do wyciskania resztek potencjalu z willemate'a? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Hej, byłem dziś w hali targowej; zapowiada się całkiem ciekawa impreza, nasze stoisko jest w bardzo dobrym miejscu, bedzie gdzie postać i popatrzeć na zmagania chłopaków. Kvan dzielnie walczy aby było jak najciekawsze. Niestety mamy tylko 4 krzesła więc kto pierwszy ten lepszy. [OT]Ponoć na zdjęciu w profilu wyglądam znacznie młodziej, także spodziewajci się kogoś starszego, ale wciąż podobnego :)[/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nie mogę się doczekać niedzieli. :-) ehh długo idzie się piszeszo z dworca na targi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 No kawałek jest ,więc lepiej wsiąść w autobus. Napisałem że jest 146 spod dworca ,ale chyba nikogo to nie interesuje. Na razie mam mały plan zwalenia części roboty komu innemu i jest mała szansa że jutro zjawię się o tej 12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) OGŁOSZENIE Wszyscy chetni na AP w 4Speed spotykamy sie (gdybyśmy sie wczesniej nie spikneli) o gdzinie 15 pod stoiskiem PurePc! Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) ehh wracając jeszcze do aktualnego zdjęcia, to całkiem dobrze ilustruje mój obecny wyglad oraz wygląd reszty ekipy wrOC_Crew nasze zdjęcie z profilu od lewej: Unckle, Miron, i ja tomaneq :) Jabyście któregoś z nas zobaczyli podbijajcie u nas dostaniecie najświeższe informacje co do imprezy. Zbiórka o 15 pod stoiskiem jak najbardziej wskazana, wtedy ustalimy co dalej. Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ales wyskoczyl ta fotą, a mialo byc tak tajemniczo ;) generalnie poznacie mnie po tym ze wszystkie hostessy beda za mna latały i pewnie bedą piszczec i to głosno :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ales wyskoczyl ta fotą, a mialo byc tak tajemniczo ;) generalnie poznacie mnie po tym ze wszystkie hostessy beda za mna latały i pewnie bedą piszczec i to głosno :lol: ... i będe gadał same gułpoty na dodatek nie na temat, istny meeron :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Niestety mamy tylko 4 krzesła więc kto pierwszy ten lepszy. Kufa, to ja chyba taborecik ze sobą zabiorę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Kufa, to ja chyba taborecik ze sobą zabiorę :lol: Ty to będziesz biegał a nie siedział :] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Już jutro, a może już dziś. O 12 na dworcu, a potem Wrocław należy do ekipy z purepc :D Już jutro, a może już dziś. O 12 na dworcu, a potem Wrocław należy do ekipy z purepc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 a nam pociag uciekl o 6.34 i jedziemy dopiero 12.40 z zg to bedzie my kolo 14 wrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ja też wpadnę na targi, ale raczej po południu. Mam dużo roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ;( mnie angina położyła do łóżka a tak chciałem iść ale kanał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 jak was nie bedzie o 12 pod Mc'iem to wrrrrr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Właśnie wróciłem popatrzyłem, popodziwiałem, parę fotek zrobiłem, zagłosowałem na najlepszego moda, browarka wypiłem, całkiem fajnie, ale spodziewałem się, że trochę więcej wystawców będzie no, ale i z roku na rok coraz lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Moze jakies nieoficjalne fotki Ktos zapoda dla tych co byc nie mogli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 http://www.purepc.pl/node/1249 ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyto Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Gratki :) BTW Ale byla jazda na waszym stoisku :rolleyes: :P Ładnie. Pamiętam te -2 na cpu i reakcje na źłe dokręcony kontener ^^ Poza tym niezłe akcje były :D PD 920 ? @ 5950 ? :P Ładnie. Pamiętam te -2 na cpu i reakcje na źłe dokręcony kontener ^^ Poza tym niezłe akcje były :D PD 920 ? @ 5950 ? :P Ładnie. Pamiętam te -2 na cpu i reakcje na źłe dokręcony kontener ^^ Poza tym niezłe akcje były :D PD 920 ? @ 5950 ? :P Ładnie. Pamiętam te -2 na cpu i reakcje na źłe dokręcony kontener ^^ Poza tym niezłe akcje były :D PD 920 ? @ 5950 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) 2x 8800 GTX FLATOUT 2 na większym ekranie Project Vietnam ?? uczestnik Mod Contest 1. 2. Project "Glass Cube" (olej) uczestnik Mod Contest Nazwy nie pamiętam, powiedzmy "Reaktor" uczestnik Mod Contest Project "Telefunken-Mod" uczestnik Mod Contest Kaskada Tutaj słów nie trzeba I na koniec zagadka "O co modli się ta pani na drugim planie??" Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...