zibi410 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Kupiłem budę Coolmastera Cavalier 3. Z przedniego panelu wychodzą przewody do podłączenia przycisku reset,włącznika kompa itd podłączyłem wszystkie został jeden typu molex. Zaznaczam że wentyl też podłączyłem :). Do czego służy ten przewód z taka wtyczką XXXX na przednim panelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Daj jakieś foty bo z tych sklepowych to nic nie widać to ta ? klik Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi410 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Daj jakieś foty bo z tych sklepowych to nic nie widać to ta ? klik Tak dokladnie ta. Foto nie pomoze. Rozbiore bude i zobacze do czego ten kabel jest podlaczony. Ale komp i tak chodzi :lol: chyba oleje te wtyczke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 moze jakies swiatelko czy cus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Sam mam tą obudowę i zastanawiałem się już wcześniej od czego jest ta wtyczka i jedyne co przychodzi mi do głowy to dodatkowe zasilanie dla usb, fw jak i wyjść audio, ale czy to prawda? Nie mam pojęcia, czekam na relacje z rozkręcania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi410 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Sam mam tą obudowę i zastanawiałem się już wcześniej od czego jest ta wtyczka i jedyne co przychodzi mi do głowy to dodatkowe zasilanie dla usb, fw jak i wyjść audio, ale czy to prawda? Nie mam pojęcia, czekam na relacje z rozkręcania :)Moze zrobie tak ze po prostu ja podlacze :mur: ze tez wczesniej nie zajazylem Sam mam tą obudowę i zastanawiałem się już wcześniej od czego jest ta wtyczka i jedyne co przychodzi mi do głowy to dodatkowe zasilanie dla usb, fw jak i wyjść audio, ale czy to prawda? Nie mam pojęcia, czekam na relacje z rozkręcania :)Moze zrobie tak ze po prostu ja podlacze :mur: ze tez wczesniej nie zajazylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 ja tez planuje zakup tej obudowy i mam pytanie do jej uzytkownikow 1. Czy pomiesci GF8800GT i E6750 z wentylatorem scythe mugen bo widze na zdjeciach ze z boku ma taka "rure" na wentylator 2. Z opisu wynika ze ma wbudowane dwa wentylatory 120mm (tyl) i 80mm (przod). Czy sa w miare ciche i wydajne i obejdzie sie bez ich wymiany? 3. Czy jest potzeba dokupienia jeszcze dodatkowych wentylatorow na bok? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...