Skocz do zawartości
kater

Lcd 19" Samsung, Nec? Do Tekstu I Gierek,

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Witam wszystkich i zwracam się z prośbą o pomoc w wyborze monitora. W tym temacie jestem jak ten młody szczypiorek, i choć podstawowe sprawy kojarzę, to przyznaję bez bicia, że byle bełkot marketingowy obraca mnie jak chce.

Samsung SyncMaster 932B - co o nim sądzicie? Czy ktoś miał z nim styczność? Jak się sprawuje? Chodzi mi przede wszystkim o pracę z Officem, urfowanie i gierkowanie (raczej dynamiczne sprawy). Czasem jakiś filmik DVD oglądnę, ale to nie jest priorytet. Cena - do 1500 brutto, ale z kierunkiem możliwie na dół ;)

Jeśli macie jakieś inne propozycje na sympatyczną 19" to chętnie posłucham. Mam tylko jedną prośbę (właściwie to warunek konieczny) - MUSI być w kolorze białym, biało-srebrnym lub srebrno-białym. Żadnych czarnych nie zniosę u siebie na biurku. Tzn. chodzi mi o czarne monitory ;) Wolałbym normalny format a nie panoramę. No chyba, że ktoś mnie ładnie do panoramy przekona ;)

O właśnie takiego jeszcze znalazłem - NEC MultiSync 195VXM+ - co o nim możecie powiedzieć?

A o tym co sądzicie - NEC MultiSync 1970VX - jak wypada w porównaniu do tych innych?

A może ten - NEC MultiSync 1970NXp - Lepszy czy gorszy niż te inne?

Jest jeszcze taki - Samsung SyncMaster 971P - jak Wam się widzi?

A może takie cudeńko -Samsung SyncMaster 970P - dobry jest?

Znalazłem jeszcze taki - Samsung SyncMaster 960BF - hmm? Co sądzicie o nim?

Z góry dzięki za wszelkie porady, opinie i pomoc! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...