chalwa88 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Amacrox kosztuje 119 a Modecom 122 więc różnicy nie ma ale co lepiej kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ja bym wybrał amacrox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Amacrox trochę cichszy, możliwościami chyba się nie różnią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) śmiem twierdzić że to może być to samo :) mam Amacroxa i z wyglądu (kable, naklejki, tabliczka znamionowa, wentyl) jest łudząco podobny do Modecoma no tyle że kolorem się różnią i badziewnym oplotem na głównej wiązce :) więc chyba Amacrox i 3 złote na piwo ;) Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez Agrest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Jeden i drugi od FSP :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Podepne sie do tematu. Musze kupic w najblizszym czasie nowy zasilacz. Sprzet jak w podpisie. Myslalem o AMACROX`ie tylko, że moja płyta podaje napiecia na proca z 5V. Jak myslicie sprawdzi sie? Szukam raczej czegos nie drogiego do około 100zł, max tyle co amacrox kosztuje. Raczej nie mysle o powazniejszej rozbudowie, w planach mam nowego kompa, a tego dostanie siostra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 http://allegro.pl/item184225878_zasilacz_3...w_fv_od_ss.html bier to i bedziesz zadowolony :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A jak z głośnościa i jakoscia tej delty? Mam dosyc suszarek i shitu w kompie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Delta jest bardzo cicha i naprawde porządnie wykonana. Mnie osobiście przeszkadzała tylko mała ilość wiązek molex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 cicha jest jeszcze jedna wada : "wypukly wentylator" a doklandiej mowiac grill , u mnei sprawilo to male problemy ale ogolnie jestem fest zadowolony :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 jeszcze jedna wada : "wypukly wentylator" a doklandiej mowiac grill , u mnei sprawilo to male problemy ale ogolnie jestem fest zadowolony :] no ma wypukły grill i we wszystkich tanich obudowach trzeba urwać (przez odkruszenie), blachę która jest pod otworem na instalacje zasilacza. oczywiście w niczym nie umniejsza to właściwosci obudowy. moi dwaj kuzyni też sa zadowoleni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Gdzieś ostatnio doszły mnie słuchy, że najświeższe serie MC 350 nie są już robione przez FSP i ogólnie jakościowo poszły w dół. Nie mówię o Feelach tylko o MC. Czy ktoś się może jeszcze orientuje czy Warrior i MC mają takie same czy różne wiatraki i kontrolę RPM? Słyszałem MC 350 u kumpla i mnie rozwalił pod względem głośności. Tzn. in minus. Jeśli więc Warrior zachowuje się podobnie to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 miałem feela z wiatrakiem 80 mm a terazm mam amacroxa tylko 400 W i śmiem twierdzić że amacrox jest odrobinę głośniejszy nie jest to dźwięk wiatraka tylko szum powietrza zawsze się zastanawiałem czy ułożenie wentylatora osiowego w poziomie to dobry pomysł okazało sie że średni moim zdaniem kręci się odrobinę za szybko i mógłby być ustawiony odrobinę wolniej w trybie silent in plus wentylacja obudowy (mimo istniejącego arctica 92 z tyłu) poprawiła się znajomy stwierdził że mam coś z głową albo z uszami ;) bo wg niego jest cicho niemniej jednak potwierdził że stary feel był praktycznie niesłyszalny proponuję zapytać Zenfist może mają obydwa na stanie i porównają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Podepne sie do tematu. Musze kupic w najblizszym czasie nowy zasilacz. Sprzet jak w podpisie. Myslalem o AMACROX`ie tylko, że moja płyta podaje napiecia na proca z 5V. Jak myslicie sprawdzi sie? Szukam raczej czegos nie drogiego do około 100zł, max tyle co amacrox kosztuje. Raczej nie mysle o powazniejszej rozbudowie, w planach mam nowego kompa, a tego dostanie siostra ;)Uciagnie luzem choc do tego stworzony nie jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Gdzieś ostatnio doszły mnie słuchy, że najświeższe serie MC 350 nie są już robione przez FSP i ogólnie jakościowo poszły w dół. Nie mówię o Feelach tylko o MC. Czy ktoś się może jeszcze orientuje czy Warrior i MC mają takie same czy różne wiatraki i kontrolę RPM? Słyszałem MC 350 u kumpla i mnie rozwalił pod względem głośności. Tzn. in minus. Jeśli więc Warrior zachowuje się podobnie to... Nie wiem, jak na słabszych modelach, ale Amacrox Warrior 500W w połączeniu z A64 2,8GHz + GF8800GTX + 4x512MB RAM w IDLE jest praktycznie bezszelestny, natomiast pod obciążeniem jest już słychać szum powietrza (sam wiatraczek na szczęście nie wydaje żadnych dźwięków), porównywalny z Freezer'em 64 puszczonym na 7V (jeśli coś ci to pomoże) :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Bierz Armacroxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu9 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 http://allegro.pl/item184225878_zasilacz_3...w_fv_od_ss.html bier to i bedziesz zadowolony :] ja wziołem toto i co padlo barachło po 2 tyg., oj nie jestem zadowolony :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 no ma wypukły grill i we wszystkich tanich obudowach trzeba urwać (przez odkruszenie), blachę która jest pod otworem na instalacje zasilacza. oczywiście w niczym nie umniejsza to właściwosci obudowy. moi dwaj kuzyni też sa zadowoleni :) Właśnie jak zakładałem dzisiaj ta delte to zaliczyłem małego zonka z tym wentylatorem :lol2: Nie miałem czasu bawić się w urywanie, więc narazie zasilacz wisi troche w powietrzu na 2 śrubach :) Wykonanie jak za ta cene bardzo dobre, choć gdy go dostałem był już porysowany u góry :/ Pewnie jakiś leżak magazynowy z którym nikt się nie bawił. Po założeniu i odpaleniu kompa myśle WTF wogole nie slychać kompa z odległosci 1 m, sprawdzam zasiłke wieje :blink: Naprawde cichutka jest... Za 30 zł nawet jakby miała paść po roku to się opłaca, choć mam nadzieje, że będzie mi służyła długo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 ja wziołem toto i co padlo barachło po 2 tyg., oj nie jestem zadowolony :angry: Bo to są leżaki magazynowe/używki itp. zależy na co trafisz ;). Ja bym z Deltami nie ryzykował. Lepiej IMHO kupić nówkę z pełną gwarą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Bo to są leżaki magazynowe/używki itp. zależy na co trafisz ;). Ja bym z Deltami nie ryzykował. Lepiej IMHO kupić nówkę z pełną gwarą.lepiej być pięknym, młodym i bogatym... Ludziom, którzy nie chcą w zyciu ryzykować zalecam natychmiastowo położyć sie w trumnie. Na każdej aukcji co kilka dni jest sprzedawanych kilkadziesiąt zasilaczy, dotychczas zgłosiła sie jedna niezadowolona osoba, więc ryzyko jest jednak podobne do tego z nowymi zasilaczami. Dotychczas u mnie na gwarę szły jednynie nowe zasilacze, szef 400W i bqt sp 350W, więc argument zwłaszcza w połączeniu z ceną tych delt jest chybiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...